Учебник по КОРУПЦИЯ! Авторски колектив „Да(й) България“ и „Реформаторите“ с поръчител приватизаторът Борис Бояджиев …(Част 3)


Скандалният приватизатор от прехода и мутра от 90-те години на миналия век страхува цяла България. Хората говорят за притадлежността му към мракобеснaта ДС на БКП, а съдружници във фонда за масови грабежи на народа под името ПФ „Св.Никола“ са самият Ген. Любен Гоцев и цялото съзвездие на ДС. Така Бояджиев през 1998/99г. като изпълнителен директор „пропуска“ да отчете или да алармира, че има хиляди крадени бонови книжки, това не му било тема, той не се интересувал от факта, че хиляди троянци останали без боновите си книжки във фонда, на който той бил изпълнителен директор. От фонда отговаряли, че това не е тяхна тема! Така било образувано пр.пр. 7271/2000г. по описа на СГП и ДП 706/2004г. по описа на СлО при СГП, но през 2014г. делото било прекратено с постановление от 01.08.2014г. на СГП, тъй като престъплението било погасено по давност. Делото било водено спрямо инвестиционния посредник, без прокуратурата да пита аджаба що са му тези бонови книжки или акции на Спас Христов Андреев, който бил инвестиционният посредник или пълномощник. Е питаме ние защо сканданлият Борис Бояджиев не е питал какво се случва с боновите книжки или акциите на хилядите хора?! Защо не е сезирал прокуратурата?! Защо не е казал нито дума в медиите за това?! Защо, защо, защо?! Ами защото не му било изгодно! Как така Борис Бояджиев мълчи като пукал по тази тема?! Ами през 2011г. се стигнало, че фалирал фонда заради 23 000 лева загуба и после станал собственик на всички активи!!! А как така?! Всичко от фонда за масова приватизация ПФ „Св.Никола“ прекръстен на Индустриална Холдингова Компания станало собственост на Бояджиеви!

Сезирахме Главния прокурор с питане за мародерствата на Бояджиеви, ще сезираме и Специализираната прокуратура и няма да спрем до тук! Бояджиев ползва трибуната на олигархията и се прави на жертва, докато граби народа. Искаме конфискация на заграбеното от Бояджиев и неговата ОПГ заедно с Георги Богдански, който бил ликвидатор на фонда! Има ли безстопанственост! Има ли умишлен фалит? Бояджиев ръководител ли е на ОПГ и как така всички активи са при него и семейството му?


Въпреки страха от мракобесната ДС на БКП и Реформаторите, които са нейните чада, ние няма да спрем да ви информираме за грабежите на народа. За това няма да чуете да говорят любимите медии на олигархията като Капитал, Бивол, Дневник, Медияпул и т.н. . За това сме ние.

Коментари