Троянският Туин Пийкс! Явно целта на Сдружението е унищожението на курорта Чифлик, нещо, което няма да позволим … !!! ЕПИЗОД 5


Необяснимо е защо сдружението „Курортен комплекс Чифлика“ действа деструктивно, унищожително и съсипва граденото с години име на курортното селище Чифлик. Ние и мнозина хотелиери от Чифлик градим името и курорта се е превърнал в един от символите на гр. Троян. Сдружението обаче прави всичко възможно това да се съсипе чрез медиите бухалки за „фалшиви новини“ като „Зов Нюз“ и не само.
Говорителите на Сдружението се представят като жертва на конспирация и представят сценарии достоен за сагата „Междузвездни Войни“. Припомняме, че именно това Сдружение организира кампания срещу хотел Веника преди година по националните медии, за да се стигне и до затварянето му. Днес инициаторите на това искат да продължат да ходят по „трупове“ с цел постигане на личните си икономически интереси, потъпквайки всички закони в страната и внушавайки на страничния наблюдател своята привидна „невинност“. Тук се появяваме ние, за да покажем и другата страна на монетата, което до сега се криеше от медийните бухалки създаващи „фалшиви новини“.  Припомняме, че това е паралелна кампания превърнала се в хибридна война срещу всички хотели в Чифлик, а организаторът на всичко това е новодошлият собственик на Алфаризорт Чифлик! Защо след всички тези данни за нарушения, един хотелиер е на път да затрие цял курорт? Защо институциите са слепи за нарушенията извършвани от Алфаризорт и Сдружението? Тези въпроси ще намерят отговор в следващите епизоди от филма!

 

Следващият епизод е днес /17 март/ от 12:00 часа.

 

Коментари