Троянският Туин Пийкс! Хотелиерката от „Фея“-та в Чифлик искала да се беси … ЕПИЗОД 6


С думите ако не ми дадете вода, че ще се обеся, Искра собственичка на хотел „Фея“ в Чифлик получава вода от ДАД-ООД, тъй като била теглила кредити и построила хотел без да има осигурено водоснабдяване!
Феята от Чифлик г-жа Искра е и главният говорител на Сдружението. Същата Искра от „Фея“-та в Чифлик не е толкова безобидна, както се опитва артистично да внуши на всички, напротив. Правила е множество  искания за присъединявания от Басейнова дирекция, от ВиК – Стенето и всички и отказали, нещо повече през 2007 използвала и неистински документ да заблуди компетентните власти, че отговаря на ЗУТ!!!  Този номер не минал и била хваната и разобличена, последвал и поредния отказ. Така след артистичния подход пред ДАД-ООД с бесенето, бил сключен  договор, че ще и осигуряват вода, за да пусне вече построеният хотел Фея в Чифлик. Така бива узаконен хотелът! Какво се промени до сега?! Нищо!
В България всеки бизнесмен следва да инвестира, а не да ползва само благата. В случая Сдружението се държи като глезено дете, което е свикнало да получава без да има предпоставките за това. Сдружението в лицето на „Фея“ и „Алфаризорт“ вменяват вина на фирма ДАД-ООД и на Община Троян, въпреки че знаят, че са имали откази във връзка с узаконяването и въвеждането в експлоатацията на „Фея“-та, когато ДАД-ООД е помогнал, помощ, която днес не се помни.

 

 Очаквайте в 19:00 часа и VII част от поредицата! 

Коментари