Троянският Туин Пийкс! Собственикът на хотел Алфаризорт е основен герой във фалиралата Алфатур, днес се прави на светец! ЕПИЗОД 9


Наблюдаваме интересен феномен сдружение „Курортен комплекс Чифлика“ с двама активиста хотелиерите от Фея и Алфаризорт имат завидни постижения, които са на път да затрият курорта. Ние осъзнаваме, че така няма как да продължи и у нас назрява идеята да учредим СДРУЖЕНИЕ за ЧИФЛИК, което да е контрапункт на СДРУЖЕНИЕТО ПРОТИВ ЧИФЛИК, което мародерства и съсипва курорта.

Зад сдружение Чифлик стои собственикът на Алфаризорт, който е известен с това, че преди години фалира туристическата си фирма Алфатур. Спомняте си какъв скандал избухна, колко хора изгоряха! Веднага след фалита той стана собственик на хотела в Чифлик (Малката Веника) това е Алфаризорт (наречен от него така), закупен най-вероятно с парите на изгорелите в Алфатур туристи! Защо журналиста от „Зов Нюз“ прикрива предисторията на Алфатур, защо мълчи, не е ли нужно в представянето на собствениците на хотелите „Фея“ и „Алфаризорт“ да внесе яснота и за това, откъде е водата и откъде са парите?! Или това е тема табу! Това ли е разследващата журналистика, а президентът на САЩ г-н Тръмп и американските данъкоплатци знаят ли за какво „Зов Нюз“ получава стотици хиляди лева годишно за разследваща журналистика в България от Америка за България!?

Г-н Пламен Данова е американски гражданин, ние ще го питаме, както знаете вече се обърнахме и към Президента на САЩ и към Конгреса, както и към Посланика в България по темата с финансирането на „фабриките за фалшиви“ новини!

Внушенията, че г-жа Донка Михайлова била съученичка на едни от съдружниците на ДАД-ООД са изцяло опровергани, нещо повече г-н Дочков не само не е съученик на г-жа Михайлова, но г-жа Донка Михайлова е много по-млада от съдружниците в ДАД-ООД, поне с пет години! Тази фалшива новина отново е оборена!

Освен това г-н Дочков не е и Общински представител от квотата на БСП, напротив докато е бил такъв е бил от квотата на ГЕРБ. Така, че „фалшивите новини“ разпространени от инкубатора за лъжи „Зов Нюз“ са тотално опровергани. Всички опорни точки на сдружение „Курортен комплекс Чифлика“ са оборени и доказано невярни, а внушенията уж от информационния сайт се превърнаха във внушения от дезинформационния сайт, благодарение на нашите усилия, които няма да престанат в тази насока! Това е нашата мисия да разобличаваме „фалшивите новини“, които ни заливат от грантаджийски сайтове!

Очаквайте следващия епизод днес от 19:00 часа. 

Коментари