Троянският Туин Пийкс! „Мълчанието на Агнетата“, незаконното строителство в хотел Алфаризорт. Защо крадецът вика дръжте крадеца! Хотел Алфаризорт колко нарушения на закона е направил и дали не вдига шум, за да прикрива гафовете си?! – ЕПИЗОД 4


Филмът „Троянският Туин Пийкс“ продължава да показва истината за водопровода в курортен комплекс Чифлик и да разобличава видеото на медиината бухалка и фабрика за фалшиви новини „Зов Нюз“. В IV епизод от поредицата ще видите нарушения за които „Зов Нюз“ никога нямаше да спомене. Настоящият епизод „Мълчанието на Агнетата“, което поведение на сдружение „Курортен комплекс Чифлика“ по темата с водата и как са се узаконили с благословията на ДАД ООД и защо днес са в конфликт със същата, ще продължи да ни вълнува и в следващите епизоди.
Проблемът не е в собствениците на фирма ДАД ООД – Светослав Дочков, Пламен Данов и Иван Антикаджиев, нито в Община Троян, а в инвеститорите, които имат проблем наречен инвеститорски. Защо тези два хотела Фея и Алфаризорт“ са в епицентъра на ескалиращите проблемите свързани с водата в Чифлик!?
Ако някой няма потенциала да има хотел отговарящ за законовите изисквания, в т.ч. на нормативната уредба на РБългария, то значи този/ тези хотел/и следва да преустановят своята дейност, защото потърпевши са всички потенциални гости на Чифлик! Опасността от епидемия и зарази е налице! Сигналите, че някой на някого е предоставил право на ползване и после е оттеглил същото е несъстоятелно.
Емоционално натоварените изказвания в махленски, жлъчен стил от Сдружение Чифлик, проглушават всички туристи и гости на гр.Троян, което само вреди.
Всичко в курортния комплекс Чифлик е вървяло в духа на разбирателство, до появата на настоящите собственици на „Алфаризорт“! Защо едва сега назря скандал, шумно подгряван от сдружение „Курортен комплекс Чифлика“ с основни кукловоди собствениците на Фея и Алфаризорт?!

Отговорете си сами след като изгледате видеото. Приятно гледане …

Филмът ще бъде представен в 12 епизода, които ще бъдат излъчени в петък 15.03.19г.(петък) от 19:00ч, първи епизод;

16.03.19г.(събота) втори епизод от 08:00ч., трети епизод от 12:00ч. и четвърти епизод от 19:00ч.;

На 17.03.19г. (неделя) пети епизод от 08:00ч., шести епизод от 12:00ч. и седми епизод от 19:00ч.;

На 18.03.19г. (понеделник) осми епизод от 08:00ч., девети епизод от 12:00ч. и десети епизод от 19:00ч.;

На 19.03.19г. (вторник) единадесети епизод от 08:00ч., дванадесети епизод от 12:00ч. и обобщен – целият филм (всички епизоди от 1 до 12) от 19:00ч.; 

Коментари