Три седмици до предаването на подписите, събрани са 270 000


На 8 февруари 2016 г. събраните подписи за Референдума трябва да бъдат внесени в Деловодството на Народното събрание. Реалното събиране на подписи обаче ще бъде до началото на февруари, поради необходимостта събраните данни да бъдат обработени и внесени в електронен вариант.

До момента има събрани малко над 270 000 подписи, обяви Тошко Йорданов. Той и Слави коментираха разликата при набирането на подписи за свикване на референдум, съпоставено с Полша, която има много по-голямо население, а законът изисква събирането на едва 30 000 подписи. При нас то е за 400 000 подписи.

Слави Трифонов благодари на всички доброволци, които като такива не получават пари за това, което вършат – за това, че те и в студено време, и в сняг правят всичко възможно и „това са наистина хора, които са с идеали и го правят затова“. „Искам да им благодаря от мое име и от името на колегите. Ще действаме поетапно, информираме ви, защото смятаме, че го правим заедно. Отнемаме от времето на шоуто, (…) но преди да бъдем така наречените шоумени, ние всъщност сме граждани на любимата си родина. И затова го правим!“

Пунктове за събиране на подписи в град Троян:
– ул. “Васил Левски” 14 (до Общинска банка, срещу пощата)
– ул. “Васил Левски” 56 – магазин “Детски свят” (постоянен пункт)
– ул. “Васил Левски” 96 – магазин за мобилни телефони (постоянен пункт)
– ул. “Еделвайс” 2, фризьорски салон “Перфектен стил” – зад бар 12 (постоянен пункт)
– ул. “Опълченска” 7, магазин за авточасти “КРАЕВПАРТС” (постоянен пункт)
– ж.к. “Лъгът”, комплекс “Виталика” (постоянен пункт)

Източник: slavishow.com 

Коментари