Трима троянци са привлечени като обвиняеми за притежаване на наркотици


Трима са привлечени като обвиняеми за притежаване на наркотици по досъдебни производства на Окръжна прокуратура –Ловеч

След проведени процесуално-следствени действия в РУМВР- Троян, в хода на операция по противодействие на наркоразпространението, проведена под наблюдението на Окръжна прокуратура Ловеч, са образувани три досъдебни производства за притежаване на наркотици. Така в жилище на ул. „А“ в гр. Троян, при претърсване е бил намерен плик със суха тревиста маса с тегло 16,04г., която след изследване с полеви тест реагира на марихуана. 

На същата дата  в жилище на ул. „Г“, гр. Троян, при проведено претърсване е намерен плик със зелена тревиста маса с общо тегло 10 гр. При проверка с полеви тест, тревистата маса реагира на марихуана.

Отново в гр. Троян, в жилище в ж.к.“Л“, при проведено претърсване  е намерен полиетиленов плик със суха зелена тревиста маса с тегло 7 гр.,реагираща на марихуана. При претърсването са иззети още електронна везна, семена на марихуана и пластмасова чаша с поникнал канабис. В гардероб в същото жилище е намерена изградена система за отглеждане на марихуана с множество пластмасови чаши с пръст.

По образуваните досъдебни производства са привлечени три лица като обвиняеми за притежаване на наркотични вещества.

Коментари