Традиционно троянци ще посрещнат новата година на площад „Възраждане“ с музика, вино и празнична заря


Община Троян ще спази празничната традиция и на 31 декември кметът Донка Михайлова кани жителите и гостите на общината да се присъединят към тържественото посрещане на новата 2020 година. Ще посрещнем настъпващата година с много настроение, музика и танци на централния площад „Възраждане“.

Специален гост в новогодишната нощ и изпълнител в празничната програма ще бъде народната певица Анна-Мария Трайкова. Тя е изпълнител на шопски, тракийски и авторски песни на фолклорна основа. Талантът ѝ я прави част от Протокола на българските правителства. Още от малка става част от визитката на България. Пяла е пред Михаил Горбачов, Франсоа Митеран, Фидел Кастро и др. Партнира си успешно с Ку-ку бенд, Берковската духова музика, Иво Папазов – Ибряма, Николина Чакърдъкова. Участвала е в популярния женски вокален ансамбъл „Мистерията на българските гласове“.

Кметът Донка Михайлова ще поздрави всички гости, а в полунощ ще посрещнем Новата година с наздравица с чаша вино и празнична заря. За всички празнуващи на централния площад ще има не само вино, но и баница, подсигурени от Община Троян и партньори на общината.

Коментари