Тетевен избира – развитие или кражбите на скандалния Милен Ганев


Известният в Тетевен кредитен милионер Милен Ганев за пореден път се насочи към местната власт. Причината е ясна – както някога Ганев ползваше несъществуващи вече банки за източване и кражба, така днес той иска да направи същото с общинския бюджет, пише pik.bg

В периода 2007-2011 г. Фараона Ганев е председател на общинския съвет в града. Дейността му се запомня с присвоени близо 200 хил. от фондация за стипендии на даровитите деца в Тетевен. Парите явно са добре инвестирани, защото през 2011-та, по негови признания, той купува цели секционни избирателни комисии и се домогва до поста кмет на общината.

Още от първата минута кредитният милионер стартира ударна кражба – от европари, през общинските средства за ремонт на пътища, до сумата от обществената поръчка за храна на децата в детските градини (през фирма на любовницата му, с която публично демонстрират охолния си начин на живот).

Така се стига до втората година от мандата, когато Милен Ганев е изведен от сградата на общината с белезници, задържан и отстранен от длъжност. Но той продължава да дърпа конците в местната власт чрез зам.-кмета си и през 2015 г. Тетевен е в пълна разруха и дългове, финансово фалирал, с неразплатени задължения от 5 млн. лв. и два кредита по 4 млн. лв.

Днес Ганев отново се опитва да излъже своите съграждани. Причината за това е проста. Проваленият бизнесмен иска да граби отново. За да може той и любовницата му да демонстрират публично охолен живот, да хвърлят милиони за имения, лъскави коли и луксозни почивки, на които спокойно може да завиди арабски шейх или холивудска знаменитост.

Произходът на парите е ясен:

1. Източване на Първа частна банка

2. Кражба на 200 хиляди лева от фондация, събираща пари за стипендиите на талантливи деца

3. Обществената поръчка за храна на децата в детските градини

4. Присвояване на средства от ремонтите на пътища

5. Далавери с европари.

В неделя думата ще имат гражданите на Тетевен.

Уважаеми, искате ли да продължите да пълните търбуха (който нагледно показахме) на мутрата от прехода Ганев? Ще му позволите ли да краде пак от децата? (което също с факти доказахме) Мислите ли, че вие, данъкоплатците на Тетевен, сте длъжни пак да инвестирате в джоба на Милен Ганев и любовницата му? Срещу което той живее като емира на Дубай, а вашият прекрасен град тъне в разруха и мизерия?

Коментари