С хоро и трапеза посрещнаха ДПС в Румянцево


В истински празник превърнаха жителите на луковитското село Румянцево срещата си с водача на листата на ДПС – Област Ловеч Джейхан Ибрямов и кандидатите за народни представители на движението от ловешко.

Вито хоро посрещна листата, а ентусиазмът от предстоящата победа на изборите беше заразен и продължи по време на самото събрание. Видимо развълнувани от политическата позиция на почетния председател на движението д-р Ахмед Доган, хората изразиха вярата си, че наистина е възможно да се постигне заедност и солидарност пред опасността от зловредно външно влияние. „Щом сми родени и живеем тук – българи сме! И се държим като такива!“, дочуваха си възгласи от залата.

Безработицата топи и това село, стана ясно в хода на разговорите. Квалифицираните работници ще имат възможност да започнат работа в заводите, с които кандидатите на ДПС проведоха разговори и бяха постигнати договорености.

Има и нещо ОБЕЩАНО – да се осигурят тръби за една улица, която е в изключително лошо състояние. Това ще бъде ИЗПЪЛНЕНО преди края на кампанията!

ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ! С номер 9 в бюлетината!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ, ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари