Създайте си Онлайн магазин САМИ!


Искате да отворите магазин, а нямате достъчно пари? Вече може да го направите с готовата платформа за Онлайн магазини на PlumTex Store! 

За първи път можете сами да създаде своя бизнес сайт с минимална инвестиция и гратисен период от 21 дни ПРОБНО И БЕЗПЛАТНО ПОЛЗВАНЕ. Можете и да спесите пари като използвате и безплатен поддомейн от PlumTex. Идеята на онлайн платформата е потребителят сам да създаде своя сайт без помощта на програмист.

PlumTex Store разполага с готови за работа, професионални дизайни, които може да разгледате в секция “Дизайни“ на платформата. В настройките на системата може да изберете предпочитания от вас дизайн, като избора може да бъде променен по всяко едно време напълно безплатно.

Благодарение на интуитивния Контролен панел, Вие може сами да управлявате цялото съдържание и поведение на сайта. Това ще Ви спести време и средства за поддръжка.

В днешно време оптимизацията е важна част за съществуването на един успешен онлайн магазин. Чрез нея ние правим сайтовете ни по-достъпни и по-лесни за намиране от търсещите машини като Google.

Онлайн магазините на PlumTex се хостват на собствени сървъри, като по този начин Ви спестява неудобства с хостинг компании. Услугата е включена в избрания от вас план. Системата може да бъде настроена да работи с безплатно под-домейн име, със закупено от нас домейн име или с Ваше вече регистрирано такова.

Използвайте промо код: “TROYANPRESS” за да получите 10% отстъпка.

Създайте своя Онлайн Магазин СЕГА

Коментари