Съдът е бесен! Банев се прави на болен, за да бяга от Темида!


Обирджията на народа Николай Банев бил болен на 08.03.2018г. и за това делото за откраднатите от него коли било отложено от Софийски райнeн съд за 21.03.2018 г. от 12:00 ч. Така наказателното дело срещу Николай Банев за крадените от него коли, се очаква да започне най-накрая, след 5 поредни болнични листа на 21.03. 2018 г.

Защо Банев става  все по-болен,  явно има проблеми с Темида.

Припомняме, че той и другият скандален и не по-малко крадлив приватизатор Борис Бояджиев са хората, на които дължим днешната тежка икономическа обстановка в България. Те двамата, чрез своите фондове за престъпна приватизазия прибраха активи за няколко милиарда като измамиха народа, че ще им дават доходност до 40% на година. Това не само не се случи никога, а напротив и двата фонда – пирамиди преминаха през ликвидации и от фондове за масова приватизация станаха частни – техни лични фондове. Сега те са богати на гърба на народа, а прокуратурата не ги закача за нищо.

На снимката от ляво на дясно: Тодор Бояджиев, Борис Бояджиев и Радан Кънев пред Съдебната палата на бул. "Витоша" №2 в гр. София през лятото на 2017 г.
На снимката от ляво на дясно: Тодор Бояджиев, Борис Бояджиев и Радан Кънев пред Съдебната палата на бул. „Витоша“ №2 в гр. София през лятото на 2017 г.

Защо тази безстопанственост на Банев и Бояджиев процъвтяваше и разцъфна до зловещи размери. Всичко след тях е лунен пейзаж. Двамата били на по 30 години, когато получили даром цялата българска икономика, а 20 години по-късно няма и помен от нея, а къде са парите? Защо не им се търси отговорност!? Защо днес България е най-бедната държава в България и не са ли те виновните? Отговорността е тяхна и чакаме отговори и обвинения от прокуратурата! Те унищожиха икономиката на България. Зад тях наднича Иван Костов, а Радан Кънев е адвоката им.

Борис Бояджиев е съдружник с ген. Любен Гоцев, а Иван Костов и хората му го защитават. Маските на задкулисието тотално паднаха, когато Радан Кънев и Борис Бояджиев бяха забелязани на протести пред съдебната палата в София, на протести срещу Главния прокурор на България през лятото на 2017 г.

Коментари