Стъки гневно за Отровните: Адвокатът на мафията, скулпторът на мафията и бащата на фалшивите новини докараха нечовешка агресия. Ще плащат ресто!


GAME OVER! С ТИЯ ВОДАЧИ ТОЛКОВА!

София е изчистена, катуните и незаконните блокади ги няма!

Поздравявам органите на реда за възстановяването на нормалността и свободното придвижване на всички жители и гости на столицата.

Прогнозата ми, че тримата отровЕни освен себе си, ще отровят и протеста, се сбъдна!

Адвокатът на мафията, скулптурът на мафията и бащата на фалшивите новини я докараха дотам, че да станем свидетели на нечовешка агресия и многократни нападения, застрашаващи здравето и живота на български полицаи! 

След 50 дни на бесилки, ковчези, оскверняване на държавни знаци и институции, пилеене на хранителни продукти, вчера органите на реда бяха нападнати с бомбички, павета, чукове, спрейове и запалителни средства.

Отдавна имах съмнения, че незаконните катуни освен за блокиране на столицата, се използват и за склад на опасни вещества и предмети, които да бъдат използвани при ескалация на напрежението! Затова и поведох битка с премахването им, защото беше въпрос на време да се стигне до сериозни сблъсъци и инциденти!

Господа отровЕни, вие имахте два сериозни проблема, заради които опита ви за метеж беше обречен на провал.

Още в зародиш провалът е закодиран във вас с избора ви на име! България няма нужда от отрова, хулигани и фалшиви новини, а от вяра, разум, добри решения и много работа! Вие предложихте негативизъм, омраза и разделение!

Нямате и Божията благословия, защото съвестта ви не е чиста! Това показа и отказа ви да се явим на дебат и на детектор на лъжата!

Дубайското лято за вас предстои да стане Дубайска есен и да правите ресто!

Сега очаквам българската прокуратура да се самосезира за многократните ви апели за насилие преди и по време на вашето велико народно въстание. Което не беше ни велико, ни народно! 

От фейсбук профила на ММА боеца Станислав Недков – Стъки

Коментари