СТАВА СТРАШНО! Няма ли кой да плати откупа на отвлечения Петко Митевски, отпънал 21 000 000 лв. от Алфабанк, май не …

Докато селския бек Борис Бояджиев се занимава с политика по сваляне на правителството и главния прокурор, под диктовката на Радан Кънев, продължава да се прави на разсеян и отказвал да върне парите задигнати от банкера Петко Митевски, предава и потъпква всички ценности за пореден път, нищо ново под слънцето.


Иван Костов
Иван Костов

Името на Петко Митевски нашумя пред 7 години, когато гръмна скандала за обира на века, обирът на Алфабанк. Тогава банкерът, който бил главен касиер там,  задигна над 21 000 000 лева от банката, за да ги вложи и да спаси  скандалния  приватизатор Борис Бояджиев, който вече бе  във фалит и с квестор от БНБ (бившия приватизационен фонд „Св. Никола“). Днес Петко Митевски е издирван от полицията и прокуратурата, а съдът е блокиран за пореден път. Типична схема на Радан Кънев, който не се бори за съдебна реформа, а за съдебен погром и фактите по делото го доказват. Защо не се изненадваме!

Протестите пред Съдебната палата, на които се скандираше оставка на Главния прокурор и сваляне на правителството. На него присъстваха също Радан Кънев, Борис Бояджиев и Тодор Бояджиев
Протестите пред Съдебната палата, на които се скандираше оставка на Главния прокурор и сваляне на правителството. На него присъстваха също Радан Кънев, Борис Бояджиев и Тодор Бояджиев

Да не забравяме, че Радан Кънев е адвокат на скандалния приватизатор Борис Бояджиев, под давление на Иван Костов. Борис Бояджиев от селски бек се превърна в милионер през 1996/97г., когато направи пирамидата за грабежи на народа, наречена приватизационен фонд „Св.Никола“, днес услужливо прекръстен с друго име, за да замете следите си – Индустриална Холдингова Компания АД.

 

 

ПАЛЕЖИ И СКАНДАЛИ СЪПЪТСТВАТ БОРИС БОЯДЖИЕВ ОЩЕ ОТ 90-ТЕ ГОДИНИ, ВРЕМЕТО КОГАТО ОТ БЕДНЯК, СТАНА МИЛИОНЕР НА ГЪРБА НА НАРОДА

Приватизаторите Николай Банев и Борис Бояджиев
Приватизаторите Николай Банев и Борис Бояджиев

Скандалният приватизатор и грабител на народа Борис Бояджиев е заявявал многократно, че има влияние и се самоопределя като лице от кръгове свързвани с генерали от ДС. Казвал е, че не подбира средства за постигане на целите си и го прави с активни мероприятия. Това обяснява ситуацията и с абсолютно сходство  и със случая с другия крадец на народа Николай Банев, същата  каносана бабетка!  Банев няма преживели съдружници фонда му АКБ, а това е  абривиатура от Аврамов, Конов и Банев, като само последния е жив, а първите двама са загинали по тривиалния начин – пътно транспортно произшествие. Припомняме, че и двамата приватизатори са станали милионери през 90-те години, а приомите и на двамата са сходни – мутренски, хвалят се, че се ползват  от благодетели, на които подхвърлят стотинки на фона на милиардите, които са откраднали. Банев и Бояджиев винаги са се самоопределяли като богоизбрани, живеят с усещане на безнаказаност, правят се на жертви и мъченици, докато обират народа. Защо обаче още от 1996/97 година и Банев, и Бояджиев имат все пак проблеми и горят, и имат ПТП-та е интересен въпрос, който заслужава внимание, историята някак си се повтаря. Междувременно обаче и Борис Бояджиев и Николaй Банев продължават да са милионери на гърба на народа, но са жертви, как става това!?

ФАКТИ ОТ НАЙ-НОВАТА ИСТОРИЯ НА ПИШМАН ПРИВАТИЗАТОРА БОРИС БОЯДЖИЕВ

Името на изтрещелия  приватизатор Борис Бояджиев, нашумя след като през лятото на 2016 г., то бе свързано със запалването на къщата на инж. Калчев на ул. „Феликс Каниц“ № 8, един от най-близките и доверените му хора, работещ и като конструктор в „Елпром Харманли“, се оказа, че клетият човек горял без вина, горя заради далаверите на Бояджиев и Митевски, а междувременно тъкмо беше завършил ремонта на голямата си къщата в центъра на Троян! Това явно е бил знак  за подсещане в стил 90-те години, времето когато Бояджиев стана милионер.

През пролетта на 2017 г. случката се повтори, със същият почерк на отчаяние и безнадеждност, но този път замесен със случая бе цеха му в гр.Троян на ул. „Васил Левски“ №320, какви са мотивите, може само да гадаем, но във всеки от случаите говорим за сериозен патологичен проблем с подземния свят. А слуховете са, че не се е отчитал от дълго време на Петко Митевски, който е инвестирал крадените милиони от Алфабанк в бизнеса на изтрещелия приватизатор и дължи пари на своите съдружници.

 

Петко Митевски
Петко Митевски

Всичко някак си спря след като това лятото  Петко Митевски бе осъден на 15 години затвор и да върне 21 000 000 лева на Алфабанк, а адвокатът на банката адв. Ина Лулчева, заяви че тези пари Митевски казал, че ги похарчил за лични нужди.

Тук е мястото да отбележим, че Теменужка Бояджиева е съпруга на Борис Бояджиев и сестра на Петко Митевски. Така нещата се изясняват, лични нужди или семейни нужди, синоними.

Друго общо е, че и Петко Митевски е от Троян, и скандалният приватизатор Борис Бояджиев е от Троян(ско), а и Теменужка Бояджиева също е от Троян. Всички адресати са от Троян !!! Петко Митевски се води на работа във фирма на Борис Бояджиев.

Събитията е логично да са свързани с Троян, всички лица са от Троян, а след като Петко Митевски изчезна „безследно“, Бояджиев се успокои и започна да внушава, че има проблеми от различно естество, но това вече е претоплена манджа.

 

Може да обобщим…

 

Истината е една, Петко Митевски е осъден да върне парите 21 млн. на банката. От друга страна, дали е отвлечен от хората замесени с обира на банката, след предупрежденията в стил 90-те години, времето когато Бояджиев стана милионер, именно палежите, това е нещо, което предстои да разберем, но явно похитителите на Петко Митевски го държат, за да могат да получат обратно парите си от Борис Бояджиев. Зловеща картина … 

 

ПРЕДАТЕЛ ПО ДУША ЛИ Е ПРИВАТИЗАТОРА  БОРИС БОЯДЖИЕВ, ЗАПОЧВА КАТО КОМСОМОЛСКИ ДЕЯТЕЛ, ЧЛЕН НА БКП, УВЪРТА СЕ ОКОЛО ГЕНЕРАЛ ГОЦЕВ, ЗА ДА МУ ПОМОГНЕ ДА СТАНЕ МИЛИОНЕР, С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ПОСТИГА ТОЗИ СВОЯ МЕЧТА. ДНЕС РАДАН КЪНЕВ Е АДВОКАТ НА БОРИС БОЯДЖИЕВ …

 

Коментари