СТАВА СТРАШНО! БОРИС БОЯДЖИЕВ СТАВА ПОВТОРНО МИЛИАРДЕР ПРЕЗ 2011 ГОДИНА … КАК …


Борис Бояджиев приватизира през 2003 г. общинското предприятие „Балканска Звезда“ за сотинки. Вярно е, че  „Балканска Звезда“ е бил цех за поддръжка на общинска техника, но е правил и помпи като е купуваl мотори от „Елма“-АД. След като скандалният приватизатор и доносник на ДС Борис Бояджиев от Асеновград, внася молабта за несъстоятелност на „Елма“- АД на 08.12.2011г. под вх.№7514 в 13:15 ч. в Окръжен съд – Ловеч. Молба е внесена в съда от фирма „Елком“ ООД- Милано с искане да бъде обявена фирмата „Елма“ АД в несъстоятелност. През 2012г. Елма-АД вече е обявена в несъстоятелност. На 19.05.2017г. „Елком“ ООД продава на „Глобекс“ – ЕООД  с представител Борис Бояджиев вземането си от 30 000 лв. срещу 1 000 лв. Фирма „Глобекс“ е съдружник в „Елпром Харманри“ !!! Много подозрителни съвпадения !!!
Подготовката за фалита на „Елма“-АД е заветна мечта на скандалния приватизатор Борис Бояджиев. Той е приватизирал  леярната „Димо Дичев Харманли“ прекръстена през 1998г.  на „Елпром Харманли“. Опитите да правят електромотори там е  трудна задача и болезнено полу-успешна, а това се доказва, от факта, че доносникът Бояджиев търси ръководни кадри от Троян. „Елма“-АД е фактора в производството, а това е дразнило Бояджиев. Това е пречило на Бояджиев и за това стартира коварния план, който е много ясно застъпен в Решение на Окръжен съд – Ловеч по гр.д. 187/2008г. където за обективния наблюдател би следвало да стане ясно, че Бояджиев с криминалното си мислене ще стигне и по-далеч, както и става.
През 2011г. инж.Теодор Енев заедно с около 40 души отиват в Балканска Звезда където установяват, че Бояджиев вече разполага с всички чертежи на електромоторите на Елма и започват да ги произвеждат, до колко успешно е друга тема. Както самия Теодор Енев заявява в свое интервю, положението в Елпром Харманли е трагично, а в Балканска Звезда трагикомично. Любимото на Борис Бояджиев занимание е да доносничи, да се парви на жертва и да плаши с генералите от ДС, които му били чадър!!! Това се доказва и от наглостта му, както при приватизацията през 90-те години, така и сега при контролираните фалити през 2011г. и обири на банка, като ще видите по-долу в статията.
През 2011г. Борис Бояджиев започва симулативна ликвидация на приватизационния си фонд Индустриална Холдингова Компания (пред „Св.Никола“) за да може през 2012г. ликвидацията да завърши и доносника от ДС да стане притежател на активи за милиарди лева на гърба на целия български народ. Как така фонда за масова приватизация фалирал, а активите му са взети от ръцете на хората доверили се на схемата на Бояджиев под името на приватизационен фонд „Св.Никола“, а днес Бояджиев е индустриалец но без народната любов.
Така 2011г. Борис Бояджиев веднъж фалира Елма-Ад, втори път фалира „Индустриална Холдингова Компания“ ( „Св.Никола“), като през 2012г. резултата е налице. Днес няма вече такъв приватизационен фонд, ликвидиран е ?! Но Борис Бояджиев има всички активи , които са за милиард лева, получени даром от народна  чрез боновите книжки които са му дали. Това законно ли е ?!? Защо и кой го пази от прокуратурата ?!?
През 2011г. изведнъж Бояджиев става много богат за втори път!!! Бояджиев става милиардер повторно !!!
През 2011г. е разкрит и обира на века, този на Алфабанк с над 21 000 000 лева. и то от роднина на Бояджиев. Петко Митевски е осъден на 15 г. затвор и да върне откраднатите над 21млн. лева на Алфабанк където е бил Главен касиер. Адвоката на банката адв. Ина Лулчева заяви пред медията ни, че Петко е признал, че парите ги е похарчил за лични нужди. Петко Митевски е брат на Теменужка Митевска (Бояджиева) жена на Борис Бояджиев. Изводите сами може да си направим.
Парите от обира са били вложени в бизнеса на Борис Бояджиев който през 1996/97г. като мутра ходи с джипове, ползва се от агентурното си минало в ДС и от покровителството на генерали от първо главно управление на ДС. Нещо повече съдружник във фонда му Св.Никола е самия  Ген.Любен Гоцев. Това е чадър от най-високо ниво на ДС. За това всичките му престъпления за в забвение, но до кога?
На снимката Тодор Бояджиев, Борис Бояджиев и Радан Кънев на протести пред Съдебната палата заедно с "Дай България" и реформаторите
На снимката Тодор Бояджиев, Борис Бояджиев и Радан Кънев на протести пред Съдебната палата заедно с „Дай България“ и реформаторите

Днес Иван Костов продължава да наднича от престъпната приватизация във фонда му за грабежи чрез адвокат Радан Кънев който е пълномощник на Бояджиев.


Така БКП в лицето на Държавна сигурност сега е реформаторски блок, „Дай България“ и т.н. Там е и Борис и Тодор Бояджиев, които се борят за демокрация и реформи!!! Това е върхът на лицемерието!

 

Коментари