СТАВА ГОРЕЩО! НА БАНЕВ БРАТОВЧЕДКАТА БИЕ ВСИЧКИ РЕКОРДИ! РАЙКОВА ЩЕ ПОЛУЧИ НАД 24 000 ЛЕВА!


БАНЕВИ С НОВА СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ. ОСВЕН НЕРЕГИСТРИРАНИ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ, СЕГА И НАГЛО ОЩЕТЯВА РАБОТНИЦИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ.

400 УЖИЛЕНИ ОТ БАНЕВ ЕЛПРОМЦИ МОГАТ ДА ВИДЯТ КОЛКО ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО ПУБЛИКУВАНИЯ СПИСЪК В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР (виж тук).

Списъкът с неплатените от Банев заплати на елпромци ВЕЧЕ Е ВПИСАН в Търговския регистър. Забавянето е било поради указания от Търговския регистър към синдика на Елма-АД/н/. за отстраняване на грешка, което обстоятелство е направено и е вписано на 27.12.2016 г.

Скандалното е че в т.11 и т.14 от списъка лицето Райкова (първата братовчедка на Банев) се подвизава с две различни малки имена, но с една и съща  фамилия и ЕГН. Поредна схема на Банев, който сега чрез братовчедката си източва парите на Елма.  Райкова е изпълнителен директор на Елма-АД/н/. , като я разпознават като готвачката в НУНКИ Троян или чистачката на ВС“Русалка“. Шеметна кариера, която я прави като най-ощетена от Банев. Модерното напоследък е фамилия Баневи да се правят на жертви на политически и икономически репресии. Явно Банев след като унищожи 130 предприятия е решил да влиза в политиката и търси всякакъв повод за изява, за да обяснява, че той е носителя на промяната. Сагата продължава и Баневи винаги ще са жертви.

Припомняме, че Банев заяви, че работниците на Елма-АД/н/ му дължат 8,5 млн. лева , а не  той на тях, тъй като работата им била неефективна. Това бе определено като наглост, пише в-к Стандарт.

Коментари