СОЧЕНИЯТ ЗА НОВ НАРКОБОС – ДИМАН ВЪЛЧАНОВ ОТПРАВИ ЗАПЛАХИ КЪМ ЖУРНАЛИСТИ


Миналата седмица екипът на Бунт и редица други медии, дръзнали да опишат дейностите и методите на крими героя Диман Вълчанов, бяха атакувани от него с отправяне на заплахи, както чрез саморазправа, така и чрез съд. След като наложи телефонен тормоз над редакцията, наш представител се свърза с него и го покани да даде своя право на отговор за случващото се около него. Очаквано, Диман отказа и при насрещен въпрос дали в крайна сметка е криминално проявен, същият с лекота отвърна, че всеки е такъв и не вижда нищо лошо.
Диман Вълчанов стана медийно известен, след като добре информирани източници ни споделиха, че същият гради нарко мрежа на различни места в страната и който му откаже съдействие, веднага бива атакуван с жалби в полицията за всевъзможни неща, включващи побой, грабеж и заплахи. Неслучайно Диман е също познат и като „жалващият се престъпник“. Близки до него ни споделят, че друг аспект на бизнеса му в близкото минало е и сводничеството, с което е натрупал първоначалният си капитал.
Екипът на Бунт няма да се подаде на страха и заплахите на Вълчанов и ще продължи да публикува информация, подадена от достоверни източници и пострадали лица.

Източник: bunt.bg

Коментари