СОФИЯ! Изборите взеха втора жертва


Жена е починала в линейка на път за болница, след като й прилошало в зала „Арена Армеец” при предаването на протоколите в Общинската избирателна комисия. Това съобщи пред БНТ Бонка Михайлова, зам-председател на 14 РИК – София. Информацията бе потвърдена и от Централната избирателна комисия. В ефира на бТВ пък бе съобщено и за втори смъртен случай на мъж, който все още не е потвърден.

По думите на Михайлова, първо на жената, която била член на секционна избирателна комисия, й е станало лошо. Била е поета от екип на Спешна помощ, но на път за болница е починала.

„Тук припадат хора, заключени сме като животни. Хората не могат да излязат от залата. Имаме дори и смъртен случай. Една жена е починала в линейката на път за болница. Станало й е лошо около 4,30-5 часа. Докато дойдат, докато я прегледат… Приемът на протоколите върви много бавно. Аз съм с номер над 900, а в момента обработват с над 400. Защо сме заключен и кой ни заключи”, попита Бонка Михайлова.

Системата за обработка на протоколите от изборите е блокирала след 2 часа и отчитането на бюлетините е спряло, казват хора, излезли от залата.

Източник: e-burgas.com

Снимка: БТВ

Коментари