СЛУЖБИТЕ НА КРАК: Приберете децата си утре! В София ще е страшно и кърваво


Сигнали за готвен кървав метеж утре в центъра на София строиха на крак службите. Постъпили са конкретни данни за това, че палаткаджиите и жълтите книжки на „Отровното трио“, захлебило от беглеца от закона Васил Божков, утре ще са подкрепени от агитки, готови на брутален щурм. 2 септември се очертава да бъде ключова дата. За утре е насрочено първото заседание на парламента, а протестиращите се готвят за голяма демонстрация и блокада на Народното събрание.

Службите са получили сигнали, че се готви тотална радикализация на уличните метежи, за която ще отговарят агитките, въоръжени с ножове. Проливането на кръв е била една от изричните заповеди на „диригента“ на метежа Божков, научи ПИК от източници в службите.

„Идвали с винкели и бухалки! Дори не се крият, ще има много радикализирани групи и ще опитат да действат срещу мирни граждани, като с доктор Мицева и децата й. Най-добре е да няма нормални граждани по улиците, защото не се знае какво ще се случи. Никой да не извежда децата си, не знаем кого ще опазим, защото целта им е да се стигне до проливане на кръв“, притеснени са органите на реда. 

Метежниците се организират и в социалните мрежи. От провинцията се готвят да пристигнат ударни групи, които са се уговорили за „датата“ преди седмици. 

Службите анализират данните за готвения кървав метеж утре, в който на „първа линия“ ще са познатите от предишни безредици татуирани и здрави момчета, маскирани с шалове и шапки.

СДВР пък предупреди гражданите за готвените провокации и охраната на града ще бъде засилена с надеждата, че хората ще се вразумят и по улиците няма да се стигне до кървава баня.

Организаторите на поръчаните от Божков протести очакват солидна подкрепа и от президента Румен Радев, който на няколко пъти размаха юмрук, призовавайки за взимане на властта с метежи. 

Източник: Pik.bg

Коментари