След 7 години чакане – елпромци получиха парите си!


Сагата „Елма“ започна в началото на 2009 година. 7 години -мъка,лъжи,страдание. 7 години по-късно тя е на път да приключи. Искрено се надяваме да има справедливост и виновникът за упадъка на „Елма“ Николай Банев да си получи заслуженото.

Вчера (19 януари 2017 година) бяха преведени парите на работниците, които имат да получават възнаграждения от „Елма“ АД /н./. Над 300 човека са получили парите си. Все още има такива, които не са получили възнагражденията си. Една част от хората са в чужбина,  други са подали нередовни документи, има и такива, които не са дочакали вчерашния ден и предстои сумите да бъдат разпределени пропорционално спрямо наследниците, но до дни и те ще си получат парите.

Над 1 млн. лева предстои да бъдат похарчени от елпромци в магазините в Троян. Над 1 млн. лева ще влезнат в икономиката на Троян. Голямото харчене започна!

Тук е момента да споделим и думите на елпромци: „Благодарни сме на г-н Мондешки, че ни върна усмивките. Тези пари ги чакахме с години. До последно невярвахме, че ще ги получим, защото с години бяхме лъгани. Сега ще успеем да си стъпим на крака и да се почувстваме горди, че сме работили в най-голямата фабрика за електродвигатели в Европа – Елма„, гордостта на Троян“!

Очаквайте ексклузивно интервю с бивши работници на ЕЛМА АД /н./

 

Коментари