Слави Трифонов към пловдивските студенти: Не ви ли е яд да живеете в такава държава?


Не се ли ядосвате, че живеете в такава държава, попита Слави Трифонов тази вечер пловдивските студенти. Над 1100 младежи дойдоха в спортната зла на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, за да се срещат с шоумена и неговия екип – Евгени Димитров – Маестрото, Тошко Йорданов, Филип Станев и Иво Сиромахов. В началото на срещата студентите не можеха да наберат смелост да задават въпроси и Слави се опита да ги мотивира. „Правил съм срещи със студенти и преди. Вие сте пасивни и страхливи, а във всяка държава младите хора са основният двигател на промените, подчерта тв водещият.

trifonovТези негови думи бяха достатъчни, за да отприщят поток от въпроси, на които отговаряха Слави и сценаристите му. Екипът на „Шоуто на Слави“ бе приятно изненадан, когато микрофонът взе един от най-възрастните студенти в ПУ „Паисий Хиледарски“ – Димитър Граматиков, който е на 80 години. Оказа се, че той е завършил Теология, а в момента е записал магистратура по история. Той попита Слави за трудовите съдилища , което бе извън темата на срещата. Поводът за нея бе иницираният от Слави Трифонов и екипа му референдум. „В момента събираме подписи за провеждането му.  До 10 февруари  трябва да приключим с тях“, обясни тв водещият.

Близо двучасовата среща приключи с ръкопляскания от страна на студентите към гостите, които също си тръгнаха удовлетворени от диалога с младежите.

 

Източник: http://www.24chasa.bg/

Коментари