СКАНДАЛНО! Собственикът на „Балканска звезда“ Борис Бояджиев на протеста за свалянето на Главния прокурор


От ляво на дясно: Мъжът с очилата е Тодор Бояджиев, до него баща му Борис Бояджиев и най-вдясно техният адвокат Радан Кънев
От ляво надясно: Мъжът с очилата е Тодор Бояджиев, до него баща му Борис Бояджиев и най-вдясно техният адвокат Радан Кънев

Истината излезе наяве! Тази сутрин в сутрешния блок на НОВА ТВ в 06:39 часа бе излъчен репортаж от вчерашния протест пред Съдебната палата, който бе организиран от хората на Сорос в България и имаше за цел свалянето на Главния прокурор на България.

Вчера ви съобщихме за протеста като си зададохме няколко въпроса като например дали собственикът на „Балканска звезда“ е бил на протеста и дали го е финансирал. В излъчените кадри от тази сутрин по телевизията ясно се вижда, че Борис Бояджиев заедно с неговия син Тодор Бояджиев и техният адвокат Радан Кънев рамо до рамо скандират за свалянето на Главния прокурор на България. 

Истинският реформатор Борис Бояджиев показа, че е такъв и подкрепя видно новозилюпените соросоидски партии в България. Остана да разберем дали „Балканска звезда“ в лицето на Борис Бояджиев финансират протестърите, които искат падането на Главния прокурор и свалянето на правителството.

Коментари