СКАНДАЛНО! Референдум по време на чума!


Преди дни ви съобщихме, че Общински съвет -Дряново отхвърли инвенстиционното предложение на ВСК „Кентавър“ за дарение на парк за дряновци, който трябваше да бъде на паркинга на бившата автогара. Предложението бе отхвърлено с гласовете на коалицията ГЕРБ-Зелените-Воля, с което някои съветници показаха, че изобщо не им пука за развитието на града, а тяхното его е над всичко.

Днес във фейсбук излезе позиция на ГЕРБ-Дряново, с което те призовават да бъде проведен референдум и хората да решат дали искат ВСК „Кентавър“ да построи за тях напълно безплатно парк или не.

Изумени сме от решението на ГЕРБ-Дряново във времето на пандемия да призовават към такъв референдум.

Интересно е да попитаме ГЕРБ-Дряново, а и техните дружки от „Зелените“ и „Воля“, как гласуваха за продажбата на този емблематичен паркинг преди години… Нека да им припомним, че тогава никой не повдигна въпроса да не се продава, а напротив.

Ясно е едно, че дряновци губят от всичкото това противоборство на някои общински съветници, които упорито саботират работата на ОбС и Община Дряново. Така ли трябва да се държи един общински съветник?

Това ли посланието, което ОбС-Дряново отправя към всички настоящи и бъдещи инвеститори в града? Има ли смисъл изобщо някой да инвестира при положение, че ОбС-Дряново спира подобни инвестиционни предложения…

Коментари