СКАНДАЛНО! Общинските съветници гласуваха ПРОТИВ проекта за дарение на парк на ВСК „Кентавър“


Напрежение на днешната сесия на Общинския съвет -Дряново. Коалицията на ГЕРБ-Зелените и неволно включилата се партия ВОЛЯ провалиха проекта на ВСК „Кентавър“ за безвъзмездното изграждане на парк за всички дряновци. Той щеше да бъде на паркинга на бившата автогара, който от години пустее.

Абсурдно е, че именно същите общински съветници в мандата на предишния кмет Семов са гласували ЗА продажбата на този паркинг на г-жа Печиян, която е собственик на ВСК „Кентавър“. Именно същите сега спират нейния проект, който е изцяло в полза на всички дряновци. Припомняме, че инвеститорът щеше да инвестира стотици хиляди левове, а Община Дряново 0.00 лв.

Явно някои местни „политици“ не могат да превъзмогнат егото от загубата на изборите и всеячески се опитват да съботират работата на сегашното управление на общината. Едно е ясно – ДРЯНОВЦИ ЗАГУБИХА един модерен и хубав парк, ДЕЦАТА на Дряново загубиха едно спокойно и красиво място за игра и отдих.

Търсете сметка на коалицията ГЕРБ-Зелените-Воля! А ние ги питаме защо спират развитието на града? Каква е причината да не се осъществи такъв инвестиционен проект във време на икономическа криза, създала се от пандемията COVID-19? Защо общинските съветници спират инвестиция за стотици хиляди левове в Дряново и разкриването на работни места?

И накрая питаме дряновци… За тези хора ли гласувахте, които явно НЕ искат градът да се развива, а да буксува на едно място и да затъва в блатото на политическото его на местните политици?!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ УТРЕ!

Коментари