СКАНДАЛНО: МВР крие защо пази с държавни пари Христо Гешов, който ближе тоалетни чинии


Министерство на вътрешните работи скандално отказа информация на ПИК по повод охраната на скандалното лице Христо Гешов, представящ се без никакво основание за журналист. С витиевати обяснения крият защо се хаби месеци наред обществен ресурс и човешка сила, за да се пази с пари на данъкоплатците подобен човек.

Христо Гешов, който ближе тоалетна чиния

Гешов нашумя след като в порно сайт изтекоха шокиращи клипове как облизва пръста си, след като преди това се вижда как си бърка в отзад. След това облизва и тоалетната чиния.

Скандалът беше огромен, тъй като въпросното лице, което може да бъде видяно на множество снимки да прегръща подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, след това изчезна.

Гешов се изплъзнал от охраната си от МВР, която по неофициално информация го пази като защитен свидетел. Ближещият тоалетни бил основен рупор по делото срещу кмета на Червен бряг за общински далавери.

ПИК изпрати въпроси до МВР, за да стане ясно какъв свидетел изобщо може да е подобно лице, както и защо се плащат пари на данъкоплатците за охраната му.

От правния им отдел обаче скандално отказват достъп на медията ни. Отговарят с витиевати обяснения, които ПИК ще опита да обори с обжалване на отказа.

Коментари