СКАНДАЛНО! Кои приказни герои господстват в Дряново?


В последната една седмица стана модерно да се разказват приказки за действителността в България. По примера на Васил Божков, който разказа за Али Баба и 40 разбойници, сега и ние ще ви разкажем за една приказка за едни други разбойници в китния и малък град Дряново.

Решихме да ви запознаем първо с главните герои като всеки ден ще ви представяме по един от тях. Героите в днешната приказка са измислени, но изброените факти в тях са истински. Всички прилики с действителни лица… може да не е случайна. Много скоро информацията за престъпленията на тези приказни герои ще бъде предоставена на комптентните органи и ще бъдат изправени пред правосъдната система. Все пак всяка приказка трябва да завърши с щастлив край.

В главните роли: Крадин Гепанов, д-р НЕ-НЕ, Кефчо Фуза, Кмета Плъх и други.

Кефчо Фуза – Основният дарител на Кмета Плъх

Кефчо Фуза е основният финансист на кампаниите на Кмета Плъх, той му се отблагодарява като му дава всички обществени поръчки за храна в общината за над един милион лева. Кефчо Фуза е скромен мъж и много работлив. Слабото му място е в това, че е много алчен. Как иначе скромният мъж попада в мръсната банда всички гадаем, времето ще покаже дали все пак той ще успее да избяга от проклятието, което тегне над задругата на Кмета Плъх.


Коментари