СКАНДАЛНО! Дали издирваният Петко Митевски се укрива в имотите на семейство Бояджиеви?


ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ПО ТЕМАТА: КЪДЕ СЕ КРИЕ ПЕТКО МИТЕВСКИ? 

Издирваният под дърво и камък бивш касиер на Алфа банк Петко Митевски бил излязъл в отпуск, това съобщиха колегите от вестник „Телеграф.“

Осъденият на 15 г. затвор заради кражбата на 21 млн. лв. от трезора касиер е обявен за общодържавно издирване. Разследващите търсят Митевски, за да го приберат в ареста. Мярката му за неотклонение бе променена от „подписка“ в „задържане под стража“ след протест на прокуратурата.

Преди няколко дни разследващите се свързали със сестрата на Митевски Теменужка Бояджиева, за да я питат има ли представа къде е. Бояджиева, която е съпруга на скандалния троянски бизнесмен Борис Бояджиев обяснила, че нямала никаква вест от него. Знаела само, че Петко бил в платен годишен отпуск до края на месец юли. Оказа се, че преди време Митевски си намерил работа. Бил нает на трудов договор във фирма на територията на Химически факултет към СУ. Въпреки че отпускът му приключи миналия ден, адвокатът на Митевски Георги Варамезов заяви, че все още няма връзка с него.

Сестрата на касиера беглец Теменужка Бояджиева дали наистина не знае къде е, или просто го укрива… Дали случайно фирмата, в която Петко Митевски е назначен на работа не е някоя от фирмите свързани с фамилията Бояджиеви и се помещава точно на територията на Химически факултет към СУ. Дали, както вече съобщихме за панамската офшорка свързана с фирмите на Борис Бояджиев не стои именно Петко Митевски и дали вече касиера-беглец не е в Панама да си харчи парите… Предстои да разберем!

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ…

Коментари