СКАНДАЛНО! В ГЛАВНАТА РОЛЯ НА ЖЕРТВА ОТ ВСЕКИ И ВСИЧКО!

Остава въпросът, защо приватизираното от тях е във фалит или пред фалит!


На фона на скално островче в морето, Евгения Банева получи думата в Нова телевизия. И не я даде до края на изумения водещ Виктор Николаев. Наглостта й стигна своя връх, когато на няколко пъти тя му повиши назидателно тон: „Вие чувате ли какво ви казвам?“.

Разбира се Банева избяга от въпросите за майбаха и разрухата в Полимери. Все известен факт е, че Баневи са приватизирали и разграбили над 100 български предприятия, които са били символ на българската икономика. И наглостта на тези хора стига до там, че обикалят родния ефир да се жалват, че някой ги ограбва… НЕ ви ли е срам? Колко хора останаха на улицата с неизплатени заплати? Колко завода фалирахте и нарязахте?

Друг голям комунистически приватизатор е троянецът Борис Бояджиев. Също като Банев закупил за жълти стотинки български предприятия. Също като Банев обикаля медиите и обяснява колко много е ощетен и дори участва в протести за свалянето на Главния прокурор и правителството, финансирани от Сорос и може би от самия него.

На път да бъде разграбена и разрушена бе и троянският завод ЕЛМА АД. Николай Банев даваше на хората по 50 лв. заплата на месец и ги завличаше с години. Благодарение на Мондешки на всички хора, които чакаха неизплатените си заплати с години, в края на 2016 година, те ги получиха! В момента служителите на Елпром Троян са на заслужена почивка на море, подарена лично от господин Мондешки като всеки един от тях е получил по 500 лв.

Коментари