СКАНДАЛНО! АЛО „АЛФА РИЗОРТ“, ДА … доказано бидон захранва с вода хотел „Алфа Ризорт“ в Чифлик!

 Разобличихме фабриката за "фалшиви новини" наречена  Сдружение "Курортен Комплекс Чифлик"  ... ЗАПИС


Днес TroyanPress.com разпространи трейлър на предстоящото видео разобличаващо скорошния пасквил на „Зов Нюз“ за „неволите на хотелите в Чифлик“ направен по сценарии и хореография на сдружение „Курортен Комплекс Чифлик“ с нужния патос в стил на другия сайт за бомбастична журналистика „Бивол“.  Ние се борим  за чистотата на медийното пространство поради, което винаги ще ви алармираме за наличието на „фалшиви новини“ и ще ги разобличаваме, както президента на САЩ, г-н Тръмп прави всеки ден! Това и направихме днес! След като наши читатели ни информираха за поредния пост в страницата на скандалното сдружение „Курортен Комплекс Чифлик“ решихме да направим проверка дали наистина сме поднесли коректно информацията в трейлъра. Оказа се, че сме прави отново, а сдружение „Курортен Комплекс Чифлик“ отново пробутва фалшива новина!

Сдружението се противопоставя на статията и трейлъра като излага твърдение, че те не се отнасят за „Алфа Ризорт“, тъй като къщичката, която се захранва с вода от бидона в реката била в съседство на същия хотел. Естествено никой не отрича, че и хотела се захранва по същия начин, напротив прави се внушение, което ще оборим веднага с импровизиран разговор, в който се представяме за потенциален клиент, който търси да наеме стаи за група от 12 души през предстоящата събота и неделя. Така се стигна до разговор с рецепционистката, която ни уведоми, че ще ни настани във въпросната къща, до която се стига по метален мост, отдалечена на около 30 метра от хотел „Алфа Ризорт“, която къща я представят като част от комплекса и оферират на цена за нощувките 460 лева като закуската била в самия хотел. Така разобличихме поредното внушение на Сдружение „Курортен Комплекс Чифлик“, което и днес, отново се опита да  създаде „фалшива новина“, нещо, което прави от години. 

 

Ето и статията срещу, която се опълчи сдружението, нещо което вече оборихме по-горе. 
 

Шок и ужас! Троянския Туин Пийкс или „Водата не е това, което знаете, че  е“ …

Ще бъдете ужасени като видите как хотел „Алфа Ризорт“ в Чифлик се е водоснабдил посредством бидон в реката и маркучи в реката, захранван от непроверен и некаптиран водоизточник, без каквито и разрешения, с  притеснителни хигиенни качества. И този хотел има претенциите да отговаря на санитарно хигиенните изисквания?!  Ще ви покажем всичко онова, което не ни показаха и бе скрито от „фабриката за фалшиви новини“ ЗОВ НЮЗ. Ние ще разобличаваме всяка фалшива новина. Очаквайте продължение … 
Премиера на филма 15.03.2019г., 19:00часа  

 

 

 

Коментари