Скандалният приватизатор и доносник на мракобесната ДС Борис Бояджиев участвал в мокри поръчки, покровителстван от Радан Кънев ….


Тодор Бояджиев, Борис Бояджиев и Радан Кънев на протест пред Съдебната палата
Тодор Бояджиев, Борис Бояджиев и Радан Кънев на протест пред Съдебната палата

Скандално известния доносник и съдружник на Ген. Любен Гоцев, Борис Бояджиев участвал в мокри порчки, индустриален шпионаж и схеми за кражби. Чадъра му е доказано ефективен, въпреки обирите, грабежите и измамите и до днес е на свобода. Припомняме, че през 2000 година бе образувано досъдебно производство в Софийска Градска Прокуратура пр. 7271/2000г., която цели 14 години не била работена, за да бъде погасена по давност, това е лицето на корупцията в България, а негов адвокат е проваленият политик Радан Кънев. Така Борис Бояджиев и Радан Кънев протестират пред съдебната палата за съдебна реформа, за да прекратят преписката на прокуратурата през лятото на 2014г., с което Борис Бояджиев открадна всички активи на приватизационен фонд „Свети Никола“ (прекръстен на „Индустриална Холдингова Компания“). Така бяха измамени хиляди акционери, но това за Борис Бояджиев и Радан Кънев явно е нормално. Съдружника на Борис Бояджиев е Ген. Любен Гоцев и цялото бившо ръководство на бившата Държавна Сигурност на БКП, а техен адвокат е реформатора и демократ, моралиста, бореца за честност и правосъдие Радан Кънев! Това е цинизъм, това е лицето на корупцията в България!

Трибуната на Борис Бояджиев са естествено Капитал, Бивол и разбира се Бети Панова – Черният Лебед, издател на жълт немскоезичен пасквил, съпруга на скандалния съдия Лозан Панов, човек със съмнителна репутация и жажда за власт, прославил се с не с друго , а с предателствата си.

Коментари