СКАНДАЛНИЯТ КРИМИНАЛЕН ПРИВАТИЗАТОР БОРИС БОЯДЖИЕВ И АДВОКАТЪТ МУ ГЕОРГИ БОГДАНОВ, ТРЯСНАЛИ АКТИВИ ЗА МИЛИАРД

ЧРЕЗ СХЕМА НА СИМУЛАТИВНА ЛИКВИДАЦИЯ, В КОЯТО ИЗПЕЧЕНИЯТ СХЕМАДЖИЯ ФАЛИРА ЕЛМА-АД ПРЕЗ 2011Г., КАКТО ПИСАХМЕ ПО-РАНО, СЕ ОТЪРВАЛ И ОТ ВСИЧКИТЕ АКЦИОНЕРИ, КОИТО ИМАЛИ ГЛУПОСТТА ДА СИ ДАДАТ БОНОВИТЕ КНИЖКИ


Борис Бояджиев
Борис Бояджиев

Ето и схемата! Борис Бояджиев през 2011г. решава да се отърве от съдружниците си, народа или всички, които са си дали боновите книжки в приватизационен фонд „Свети Никола“ през 1997г., прекръстен след като им заграбил боновете през 1998г. на Индустриална Холдингова Компания. Та тогава Борис Бояджиев, е младеж от гр. Асеновград, но съдружник на генерал Любен Гоцев, с който правят фонда за масови грабежи – приватизация.

През 2011г. Борис Бояджиев за благото на народа и акционерите, тези които го направиха от бедно момче в милиардер, внася искане да ликвидира приватизационния фонд Индустриална Холдингова Компания, защото натрупал загуба 200 000 лева. Това изглежда правдоподобно, доносник на държавна сигурност като Борис Бояджиев едва ли може да прави нещо друго освен да пише доноси и да топи хората, нещо с което се слави в цял Пловдив.
Така започва ликвидацията, като ликвидатор е скандалният бракониер замесен в скандали и кръстник на дъщерята на Бояджиев, адвокат Георги Богданов, съдружник на Бояджиев.
Дъщерни компании в структурата на холдинга са заводът Елпром Харманли АД (до 1998г. Димо Дечев Харманли), ХИМАТЕХ  АД, Индустриален център Тракия АД и други.
Днес след ликвидацията народа е с празни ръце, очи и надеждата, която имаха заради „Св. Никола“, злоупотреба с името на светеца от страна на Бояджиев има и друго измерение, но това е друга тема. Борис Бояджиев и семейството му стават милиардери, днес всичко, което е имал фондът е семейна тяхна собственост.
През 2011г. Бояджиев пуска молбата за несъстоятелност на Елма през подставено лице Елком Италия, и през същата 2011г. е свързван с обира на века от „Алфабанк“, чрез Петко Митевски, брат на жена му Теменужка (Митевска) Бояджиева.
Защо полицията се страхува от Борис Бояджиев?
Защо прокуратурата трепери от Борис Бояджиев?
Защо всички се подчиняват на Борис Бояджиев и му се кланят като на БОГ, заради името на фонда за грабежи и измами на народа „Св. Никола“, заради ген. Любен Гоцев и зверствата, които е правила ДС в тъмните години!?
Къде е ДАНС, колко обира още трябва да направи това лице?! Тук има данни за грабежи за милиарди!!! 

Прочетете още тук…
Коментари