СКАНДАЛНИТЕ ПРИВАТИЗАТОРИ, НИКОЛАЙ БАНЕВ И БОРИС БОЯДЖИЕВ, ОТКРАДНАХА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И НА ВСИЧКИ НАС, КОИТО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ

ЗАРАДИ ТЯХ НЯМА ИНДУСТРИЯ И НИЕ, И ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ПЛАЩАТ ВЪНШЕН ДЪЛГ ЗА ПРИВАТИЗИРАНИТЕ ОТ ТЯХ ПРЕДПРИЯТИЯ, КОИТО ТЕ ИЗТОЧИХА И УМИШЛЕНО ФАЛИРАХА! КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА?!


Николай Баневи и Борис Бояджиев собственици на приватизационни фондове АКБ Форес и Св.Никола (прекръстени услужливо и подходящо на първоначално от Банев на Индустриален Концерн АКБ-Форес, а в последствие на Холандска Мечта и съответно Бояджиев Индустриална Холдингова Компания) са вечните мъченици и жертви на ситеманта, а зaщо ли?!

Какво се случи в същност:

На 10 ноември.1989 г. България осъмва с външен дълг от близо 9 млрд. валутни лева, като срещу тези пари са изградени стълбовете на икономиката – индустрията на страната ни. През 1996 година започва приватизацията и тогава Николай Банев и Борис Бояджиев си разпределят златните предприятия на България, източват ги, по-късно преминават през симулативни и контролирани производства по фалити (несъстоятелност и ликвидация), а всички ние ,а и нашите деца ще продължават да плащат външния дълг, с който са построени тези предприятия, които сега са тяхна собственост?! Кой допусна това разграбване, този обир на народа, защо сега няма работа за младите хора!? Защо всичко е съсипано, поради некадърност, некомпетентност или поради измама, стила на Банев и Бояджиев!

През 1997 година измамниците Николай Банев получава 130 предприятия, а Борис Бояджиев 40 предприятия и стават „индустриалци“, без експертиза, без опит, само на по 30 години . Отново питаме: как са избрани и от кого, защо сега тези предприятия са съсипани, кой носи отговорността, къде е агенцията за следприватизационен контрол, защо всичко е претопено през симулативни производства по несъстоятелнст и ликвидации, защо младите хора няма къде да работя, защо Банев и Бояджиев са още на свобода? Банев и Бояджиев заплашват с мутренското си минало, с генерали които ги оправяли, бандити, които тормозят дръзналите да ги погледнат в очите, както и не на последно място използват държавата, за да грабят на нейн гръб!

Коментари