Симона Пеловска стана втора на конкурса Мис България 2018

Най-голямото постижение на момиче от Ловеч в историята на конкурса! 


Ловчанлийката Симона Пеловска зае престижното второ място в Националния конкурс Мис България и стана лице на марката вино F2F. Победителка в Мис България 2018 е 17-годишната бургазлийка Теодора Мудева, а трето място спечели Михаела Йорданова от Варна.

Симона Пеловска е на 18 години, абитуриентка в Езикова гимназия. Има амбицията да следва Международни икономически отношения и да се реализира в България! Симона е мажоретка от Мажоретния състав – Ловеч с много международни отличия. Носителка е на титлите Мис Тийн Ловеч и Мис Тийн България.
Симона впечатли журито с харизма, интелигентност и бляскава визия при силна конкуренция на представителки на 18 града.
Конкурсът премина в три тура – народни носии на Модна къща Перлита – Ловеч, бански костюми и бални рокли на Христо Чучев. Класираните в Топ 10 претендентки отговаряха на въпроси, свързани с темата на конкурса „Красотата на България“. На въпроса: Какво отличава Мис България от обикновените момичета? Симона отговори: Една Мис България трябва да притежава не само външна, но и вътрешна красота, трябва да има добро сърце, да бъде пример за подражание и запомнящо се излъчване. 


Като Вице Мис България Симона ще има възможност да използва своя авторитет и красота за многобройни благотворителни каузи. През 2019 година ще представи България на престижен международен конкурс.

Коментари