Сигнал до Главна прокуратура! Тази мутра се казва Борис Бояджиев и обра над 3000 души….


Всички са чували за Борис Бояджиев и неговите грабежи. Той създаде фонда за масови приватизация през 1996г. наречен „Св.Никола“, прекръстен през 1998г. „Индустриална Холдингова Компания“, за да го фалира през през 2011г. и да прибере за себе си всички над 40 предприятия. Днес Борис Бояджиев избягва да говори за фонда за масова приватизация, защото през 1998г. Бояджиев чрез подставени лица по-долу (братя Янкови), които откраднаха боновите книжки и са ортаци на Борис Бояджиев, но пр.пр. 72721/2000г. на СГП не можа да го разбере цели 14 години, дано сега да го разберат.

Ето ги маскарите обрали цяла България, нежните, ранимите, чувствителните, демократичните комунисти от „Дай България“, а преди 1989 от БКП:

Отрочетата на Борис Бояджиев са измамници, запомнете тези физиономии на Тодор Бояджиев и на Дияна Бояджиева и двете келемета са хрантутници на фонда за масов грабеж и са зъкърмени с мръсните пари на мекерето Борис Бояджиев – човекът на Генерал Гоцев (който е в надзорния съвет на фонда), чадърът на Борис Бояджиев. Ама, че мутренска схема и се чудите защо Борис Бояджиев не е осъден, ами заради мутренското му потекло и чадъра, а как така? 

Тодор Бояджиев и Дияна Бояджиева


Настоящата статия е сигнал за корупция, защото над 3000 са измамените от Борис Бояджиев.

Източници:
https://bunt.bg/2019/08/11/skandalno-karvava-banya-nachelo-s-pishlemeto-todor-boyadzhiev-sin-na-privatizatora-boris-boyadzhiev-chast-1/


Коментари