СЕНЗАЦИОННО! Чудото в „Елма“ е факт! С парите на Мондешки се плащат заплатите на ужилените от Банев работници!


Както вчера съобщихме, днес синдикът започна да приема бившите работници от „Елма“ АД. Целта е да се актуализират банковите сметки на хората, за да може другата седмица да им бъдат преведени дължимите заплати. На всичките над  400 работници всичките заплати!

Бившите работници на "Елма" АД на опашка пред адиминистративната сграда
Бившите работници на „Елма“ АД на опашка пред административната сграда

Още преди 9 часа тази сутрин над 100 човека чакаха пред административната сграда на емблематичното преди години троянско предприятие. Някои от работниците с години не бяха се виждали и с вълнение си припомняха спомени от работата преди години. Някои от колегите им вече не са между живите, не дочакаха този момент.

Работниците споделиха пред медията ни, че вече са били изгубили надежда, че някога ще получат възнагражденията си, но „ето има Господ и чудото се случва – много се радваме, че в навечерието на Коледа ще получим парите си, които ги чакахме толкова години, наистина не можем да повярваме”.

Сега молитвите на всички ще са насочени към това Николай Банев да получи заслуженото възмездие за алчността си и за престъпленията си. Защото да ограбиш труда на хората, да убиеш едно /а то не е само едно!!!/ предприятие е престъпление. 
Коментари