Сензационно разкритие: Как свързан с измами в интернет омайва малолетни! ДОКУМЕНТ


Обяснява на млади футболисти, че ще ги уреди да играят във водещи европейски клубове

Един от най-големите таланти на родния футбол – 15-годишният нападател на Ботев (Пловдив) Никола Илиев е пред трансфер в Интер. Вундеркиндът е желан от редица водещи клубове, включително Аякс, Ювентус и Манчестър Юнайтед. Обявилият се за негов агент Калоян Иванов вече на няколко места разказа, че го урежда за Интер. 

Въпросният мениджър се появи от нищото и допреди дни почти никой не беше чувал името му. БЛИЦ обаче узна прелюбопитни факти за импресариото, който се оказа, че е свързан с измами в интернет.

Действията му са скандални, тъй като това е грубо погазване на правилата на ФИФА – да урежда трансфер на малолетен футболист, в случая Никола Илиев, и то зад гърба на клуба му Ботев (Пловдив).

В Ботев са силно притеснени относно случващото се и най-вече от скандалните действия на Калоян Иванов, който омайвал родни таланти, обяснявайки им как щял да ги уреди да играят във водещи европейски клубове.

Около името на въпросния агент има и друг голям скандал. Калоян Иванов е свързан с измами в интернет. Той е родом от силистренското село Калипетрово, като от справка в Търговския регистър става ясно, че живее на същия адрес, на който има осъден човек – улица „Зелен синур“ 27. Там през 2014 година беше установен IP адрес, от който са извършвани измами в интернет. Разследващите стигат до Александър Йорданов, който е осъден заради афера с продажби на интернет страници. И след като на същия адрес – „Зелен синур“ 27, посочен от Калоян Иванов за местоживеене, е заловен интернет измамник, е логично и той да е замесен. Съмненията са, че осъденият Александър е негов братовчед или съквартирант. 

„След като живеят заедно е напълно нормално да се счита, че и Калоян Иванов има пръст в интернет измамите. Да, може да не е пряко замесен, но може би е знаел какви ги върши Александър…“, коментираха запознати.

Tук възниква въпросът Калоян Иванов футболен агент ли е, интернет измамник ли е, какъв е!? Как така хората му вярват и няма ли в Ботев (Пловдив) най-после да вземат мерки? БЛИЦ предупреждава футболистите у нас да имат едно на ум, когато контактуват с него.


Големият талант на Ботев (Пловдив) Никола Илиев

източник: blitz.bg

Коментари