ПРИВАТИЗАТОР – ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА


Царят на фиктивните фалити, селския бек  Борис Бояджиев успява да заграби десетки български предприятия за жълти стотинки, ощетявайки с милиарди държавата. Заграбването става, чрез схeма за масов обири, наречена  приватизационен фонд „Св. Никола“, който по-късно се прекръства на Индустриална холдингова Компания АД.
Явно схемата на измамника Борис Бояджиев е да отстрани всички за да намаже само той филията,а това преминава през схема за симулативни фалити. По този начин, той успява да измами всички акционерите във фонда и да стане мажоритарен собственик на активи за милиарди, народа е измамен, Бояджиев е щастлв. На 11.11. 2011 година акционерите (Борис Бояджиев и фирми на Бояджиев) в Индустрилна Холдингова Компания АД вземат решение да бъде открита процедура по ликвидация. Избран е ликвидатор, който е овластен да разпредели имуществето между акционерите, т.е Борис Бояджиев се сдобива всичко!

Един месец по-късно лъсва грозната истина за това кой стои зад фалита на Елма. TroyanPress се натъкна на видео клип в youtube, който е направен през месец декември 2011 година по повод новогодишния банкет на работните от Елпром Харманли, също предприятие на Борис Бояджиев и приватизирано за жълти стотинки. От речта на Бояджиев пред работниците ни заинтригува следното изречение: „Нашата фирма е най-големият производител на електромотори в България“. Това е изречението, с което приватизаторът заявява, че конкуренция няма и той е единствен. Но какво прави Борис Бояджиев преди да стигне до това изявление.

Дни преди коледния банкет на работниците от Елпром Харманли, на 08.12. 2011 г. под вх.№7514 в 13:15 ч. в Окръжен съд – Ловеч постъпва молба от фирма Елком ООД- Милано с искане да бъде обявена фирмата Елма АД в несъстоятелност. През 2012 г. Елма е обявена в несъстоятелност.
През месец май 2017 г. ЕЛКОМ – ООД продава с договор за цесия на ГЛОБЕКС представлявано от Борис Бояджиев, вземането си от Елма-АД за 1 000 лв., което е за сумата от 38 000 лева.

Борис Бояджиев е сценаристът на молбата за несъстоятелност подадена от Елком срещу Елма-АД  и това е безспорен факт, който за обективния наблюдател се извежда от документите тук. Нещо, което убягваше до този момент, на фона на цялата жлъч от мъченика Борис Бояджиев. За съжаление опитити му за унищожаване на Елма не се получават. За наглия приватизатор не му остана нищо друго освен да продължи да се учи как се правят мотори и да мечтае да бъде единствен на пазара.

Борис Бояджиев е човекът свързван и с ликвидацията на приватизационния фонд „Свети Никола“ сега Индустриална Холдингова Компания, който премина през симулативен фалит. Дали обаче някъде в цялата схема не стоят и 21 милиона лева откраднати от неговия шурей Петко Митевски, който в момента е обявен за общодържавно издирване.

Хора като алчния Борис Бояджиев съсипаха България. Те откраднаха и унищожиха българската икономика, изгониха младите хора извън България. Искрено се надяваме, че битката, която пое премиерът Борисов срещу приватизаторите, ограбили българския народ, ще има успех и хора като Борис Бояджиев ще си получат заслуженото, заради огромния грабеж на български предприятия и техния фалит, което е за сметка на бедния български народ!

 

 

 

Коментари