Приватизаторът Борис Бояджиев фалира фонда ПФ “Св. Никола” (ИХК) заедно с адв. Георги Богданов и братя Янкови представляват ОПГ, а пр. пр. 7271/2000г. на СГП е пример за корупция в съдебната система с експертизата на адв. Радан Кънев! Къде е държавата?!


Единствено прокуратурата не е разбрала какво се случи с крадените хиляди бонови книжки по пр.пр. 7271/2000г. по опис на Софийска градска прокуратура. Делото бе с работно обвинение инвестиционния посредник, без да се интересува кому е изгодна тази кражба. Отговорът е  на Борис Бояджиев, който бе изпълнителен директор на фонда за грабеж на народа. Крадените бонови книжки отидоха при брата на Калоян Янков, а това е Веселин Янков ортак на Борис Бояджиев. Калоян Янков е естествено по това време председател на надзора на фонда, а брат му е получил хилядите крадени бонови книжки! Нито Борис Бояджиев съобщава за това, нито Калоян Янков?! А прокуратурата не е забелязала или е истина това, че Бояджиев е бащата на корупцията в съдебната система. Колко плати Бояджиев да потулят обира на века. Хиляди измамени!? До кога олигархията ще краде, а ние ще обедняваме! Да кажем не на страха от мутрите на прехода, не на мафията, не на олигархията, а това е образа на Борис Бояджиев и Николай Банев. Бояджиев заплашва медията ни, но ние никога няма да спрем да се борим срещу олигархията и мафията.

Бояджиев се прави на един от нас, но приказката за лисицата и ние сме я чели, така че евтините номера не на нас другарю доносник! Бояджиев се облича с пуловери и се прави на скромен, но никой не му вярва. Бояджиев върни краденото на акцинорите на фонда който бе умишлено фалиран от теб заради 23 000 лева загуба, а миналата година продаде имот на Ареткс за 26 000 000 лева. Как така?! Къде са службите? Георги Богданов и Борис Бояджиев задено с родатата на Борис Бояджиев източиха фонда за масова приватизация „Свети Никола“, прекръстен на Индустриална Холдингова Компания и днес се правят на бизнесмени, докато ние останахме без пукнат лев. Къде е прокуратурата?! Крадецът Бояджиев вика дръжте крадеца?! Айде не на нас другарю доносник ?!


Коментари