ПРЕСАТА ГЪРМИ! Приватизаторът Борис Бояджиев – Малкият Николай Банев, с ново „кърваво клане“… преди месец забърсал 14 000 000 лв.


Скандалният приватизатор и грабител на народа Борис Бояджиев  познат като мутра от 90-те години на миналия век и момче за „мокри“ поръчки на Държавна сигурност е съосновател на  фонда за масова приватизация „Св. Никола“, заедно с Ген. Любен Гоцев.

През 1997 година забърсват активи за милиарди в това число Химатех, Елпром Харманли, Борком, Фименко и т.н.. Всичко това било претопено и през 2011г. Борком внася искане за фалита на  фонда за масова приватизация „Св. Никола“ (с новото име Индустриалана Холдингова Компания), за да може днес Борис Бояджиев да е собственик на всички активи от фонда за масови грабежи и измами по подобие на Николай Банев. Днес Борис Бояджиев е милиардер на гърба на всички нас, които си дадохме боновите книжки от масовата приватизация. Той ни измами като Банев.

И двамата Банев и Бояджиев са от хасковския край и двамата са известни със свирепо „масово клане“ на народа, като изпиха до последна капка кръвта на фондовете за масова приватизация. Борис Бояджиев обаче стоеше в сянка и въртеше измами, далавери и мръсни схеми. И двамата режат за скрап всичко и днес са забравили народа, който ги направи милиардери и се наричат бизнесмени. Защото никой не вижда измамения народ и безработицата, тя се дължи на тях. Некомпетентни, без опит и експертиза, схемаджии и измамници с политически протекции на Иван Костов. Адвокатът на Борис Бояджиев и Николай Банев е естествено реформатора и треторазреден адвокат Радан Кънев, който наднича зад престъпните схеми и ги пази. Да, Радан Кънев пишман демократа е адвокат на Генерал Любен Гоцев и съратника и съдружника му Борис Бояджиев. Това е лицето на демокрацията в България , а отзад наднича ДС, това е позора на прехода. 
В пресата вече писаха за Борис Бояджиев как чрез Петко Митевски през 2011г. забърса от Алфабанк 21 000 000 лева . Борис Бояджиев е женен за Теменужка Бояджиева с моминска фамилия Митевска, сестра на банкера беглец Петко Митевски. Петко Митевски е осъден на 15 години затвор от СГС и да върне крадените пари, обявен е за национално издирване, защото след като чул присъдата изчезнал.
Фирма „Борком 63“ е на скандалния приватизатор Борис Бояджиев, който през миналия месец гушнал 14 000 000 лева от уж фалиралия приватизационен фонд „Св.Никола“ (ИХК) и това е и трябва да е на хората които си дадоха боновите книжки там, а не на него. Той днес е собственик на всички фирми приватизирани от фонда му за грабежи кръстен на светеца Св.Никола. Това е поредния му  грабеж на народа и той е имунизиран от всичко, а защо?! 
Самия Борком собественост на Борис Бояджиев пусна молба за фалит на фонда за масова приватизация Св.Никола (ИХК) защото нямал печалба, за да може Борис Бояджиев днус да стане милиардер а хората с празни ръце, измамени и гладни без работа на улицата. Това е по-зле от Баташкото клане.

Зловещата картина е сходна и при неговия приятел от Любимец Николай Банев, все пак Борис Бояджиев е от Асеновград, както знаем. И двамата се експерти по драматургия, как някои им пречи, как някой иска нещо от тях, как …. Истината е една, прекалено дълго са ги отглеждали в инкубатора на Държавна сигурност и с пари на държавата и сега им е трудно, като на глезено дете, на което му се налага да работи, а междувременно не е учило и няма качества. Това е картината и тук. Разпродават всичко, но то  е на народа, редно е да се върне на държавата алармират всички от години, но Банев и Бояджиев страхуват държавата!!!

Коментари