ПРЕСАТА ГЪРМИ! Наглец от Асеновград източил няколко милиона от троянска фирма … измамил и троянци и им откраднал боновите книжки и …


Всяка бонова книжка може да ви донесе поне 25 000 лева и това стана ясно преди дни. Борис Бояджиев обаче бил прехвърлил книжките на Елпромци на себе си. Работниците и служителите на Елма-АД са участвали в два фонда „Св. Никола“ и „Алианц“. Измамата станала само със „Св. Никола“, а с „Алианц“ всичко е наред и хората там са спокойни, защото няма кражби. Защо Бояджиев задигна боновите книжки на троянци!?

Наглият асеновградчанин се правил на троянец. Това е Малкият Банев известен като масов приватизатор и мутра от  90-те години на миналия век, това е скандалният Борис Бояджиев. Бояджиев направил схеми, с които до 23.04. 1997г.  източвал милиони от Елма-АД, чрез  подставени лица в завода. Те  му вършели мръсната работа, по схемата на Банев, който по-късно ще възприеме същата практика. Това е стилът на Борис Бояджиев, използван от Държавна сигурност за мокрите им поръчки, заплахи, мутренски рекет, саморазправи дори и още по-страшно, факти, които ежедневно виждаме от неговото поведение.

На снимката човекът източвал Елма-АД до 1997г. и човекът, който умишлено фалира фонда за масова приватизация „Св. Никола“ през 2011г., за да превземе всички активи за себе си и семейството си. Честен е, нали …? А фондът е създаден с боновите книжки на работниците на Елма-АД, който се оказа, че някой им е откраднал книжките, а Бояджиев изведнъж станал най-големият акционер, за да задигне всичко за себе си?! Това от кога е законно?! Ликвидатор на фонда му е скандалният адв. Георги Богданов, нашумял покрай скандалите с държавния резерв! Днес всички активи за милиарди от фонда за масова приватизация са при Бояджиев?! Как така, ами хората…?! Това законно ли е…?! Кой ни измами, където са боновите ни книжки, там е измамата, а те са при Борис Бояджиев!!! До кога ще ни мамят…!!! Адвокат на Борис Бояджиев е Радан Кънев, който заедно с Бояджиев протестира пред Съдебната палата за съдебна реформа, искат оставки! Защо ли?! Нещо ги притеснява!
На снимката Тодор Бояджиев и Борис Бояджиев заедно с Радан Кънев на протести срещу прaвителството и съда
На снимката Тодор Бояджиев и Борис Бояджиев заедно с Радан Кънев на протести срещу прaвителството и съда
Борис Бояджиев бил и батката, която се опитал да заплашва дори и Николай Банев, когато на  Общо събрание на Елма-АД от 23.04.1997г. бил изхвърлен като парцал от Елма-АД. От тогава Борис Бояджиев има фикция върху Елма-АД, да я унищожи и не подбира средства. Днес номерата му са в стил мутра от 90-те години, но той на това е учен като доносник на мракобесната държавна сигурност, където въртял номера на приятелите си срещу, който пишел доноси в Пловдивско. Да не пропускаме, че Борис Бояджиев лъже, че е бил от Троян, а в същност е от Асеновград! Бояджиев успял да убеди голяма част от работниците и служителите на Елма-АД да си дадат боновите книжки в приватизационен фонд „Св. Никола“, а днес фондът е претопен, а активите на фонда са при Борис Бояджиев?! Как така?! Къде са парите, милиардите от фонда, това са Химатех, от която през 2018г. Бояджиев грабна десетки милиони! Елпром Харманли предприятие за десетки милиони, Балканска Звезда, Индустриален Център Искър, Индустриален Център Тракия… всичко това е на работниците и служителите на Елма-АД, те си дадоха боновите книжки на Бояджиев, а той прибра активите ?! Къде е ДАНС, Прокуратурата… защо пак е обран народът, схемата на Банев!?
Ето няколко актива заграбени от Борис Бояджиев с боновите книжки на работниците на Елма-АД:
Tова е кооперацията на работниците на Елма-АД
Tова е кооперацията на работниците на Елма-АД
Tова е заводът на работниците на Елма-АД
Tова е заводът на работниците на Елма-АД
това е цех на работниците на Елма-АД
Tова е цех на работниците на Елма-АД

 

Коментари