ПРЕСАТА ГЪРМИ! Изловиха „контрабандист“ в Чифлик източвал …


Скандално разбиване на изключително държавна собственост се е случило в к.к. Чифлика. През уикенда хотелиер е разбил пломбата на спряният кран за минералната вода, който захранва хотел Алфаризорт.

До спирането на минералната вода се стигна след сигнал, който сигнализира до Басейнова дирекция, че на територията на хотел Балкан преминава тръба за минерална вода, която е спукана и в момента подкопава терасата на хотела и трябва да бъде ремонтирана от собствениците. На 18 март Басейнова дирекция спират минералната вода към хотел Алфарезорт за спешен ремонт. Това вбесява собственика на Алфарезорт и още през седмицата вдига луд скандал на хотел Чифлика, където се намират и крановете за минералната вода на целия курорт, но не му минава номера и не успява да стигне до тях и да пусне водата. Важно уточнение, че достъп до крановете имат единствено и само Басейнова дирекция и никой друг не може да се разпорежда с минералната вода, тъй като тя изключителна държавна собственост. За съжаления … през уикенда хотелиерът успява да премине безпрепядствено през всички заграждения и да разбие пломбата на крана, който води към неговия хотел и да пусне водата.

Това ли е същността на сдружение „Курортен комплекс Чифлика“… Това не бяха ли хората, които се бореха за спазване на закона, а в момента дават нагледен пример как се нарушава. 

В момента са уведомени всички компетентни институции като РУ на МВР – Троян, Прокуратура и Басейнова дирекция. Предстои разследване.

Ето и видео на спуканата тръба за минерална вода на Алфарезорт, която подкопава терасата на хотел „Балкан“:

Коментари