Пресата гърми, Елпром Троян е в центъра на събитията отново. Всички говорят за … истина е!!!


ЕЛПРОМ ТРОЯН е лидер в машиностроенето вече над 70 години. ЕЛПРОМ ТРОЯН получи награда за компания на годината за 2017-2018г. в категория „Инудстрия“.  През последните години заводът се превърна в Световен лидер и пионер в Индустрия 4.0. Получи множество награди и отличия за постиженията си   по времето  на участието си на международни панаири , изложения и конференции. Така завода влезе в новата Ера на четвъртата индустриална революция като световен лидер. Това е признание и за Троян като индустриален град. Германия е водеща икономика в Света точно заради инудстриалното си развитие.
През изминалия месец  Електромоторен завод Елпром Троян  получи награда за „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА“ за 2017-2018г.   в категория „Индусрия“  редом  с Филип Морис, VP Brands International, Нова Телевизия, М-Тел, и др.
Филип Морис получи награда за компания на годината в категория „Бързооборотни стоки“, Нова Телевизия в категория „Медии“, В категория „Високоалкохолни напитки и вина“ наградата бе получена от  VP Brands International.

 

подробности могат да бъдат видяни на сайта на Компания на годината: http://companyoftheyear.eu/archive/2017

 

Коментари