ПРЕСАТА ГЪРМИ! Бабичка разбойник от съдебната система в Бургас – Здравка Андреева консултирала Николай Банев за мародерствата и грабежите им по морето


Запознати ни информираха, че „гнилата ябълка“ в съдебната система е вещото лице Здравка Чернева Андреева, вписана към Окръжен съд-Бургас. Тя била близка приятелка и консултантка на Баневи и адвокатите му. Тя ги учела как да преодоляват закона в разграбването на предприятията и рязането им за скрап.
Коя е обаче Здравка Андреева? Всички я познават като една  80 годишна бабетка „разбойник“ със спорни качества и много меркантилна.
 За 100 лева можела да направи чудеса, а за 500 лева да танцува като циркова мечка. В Бургас обаче няма адвокат, който да не я познава, нея и брат й, който е също вещо лице. Днес Здравка Андреева е човекът, който трябва да бъде привлечен към наказателна отговорност, тъй като е отговорна за разбиване на запечатаните сгради от синдика Балабанов в Полимери, Девня. Тя консултираше Баневи за всичко, как да разбиват, как да бракуват сгради, работещи машини. Това е тя, Здравка Андреева на близо 80 години, но със спорна репутация и качества, който по-скоро я определят като съучастник на Баневи в грабежите.
Коментари