ПРЕСАТА ГЪРМИ! Ангел Балев става директор на СУ „Васил Левски“ – Троян, но как?


Със Заповед № РД-10-166/03.06.2020 г. на началника на РУО – Ловеч бяха обявени кандидатите за директори на няколко училища в област Ловеч. За Троян е обявен конкурс за СУ „Васил Левски“. Допуснати до него са сегашния изпълняващ длъжността директор Ангел Балев и Цветлина Митева (бивш зам.-директор на училището).

Още на 29 август 2019 година, първи ние от TroyanPress, алармирахме за нагласен конкурс за директор на училището, месеци преди той да бъде обявен. Като обявихме, че именно Ангел Балев ще го спечели, не толкова със знание по положения писмен изпит, а по-скоро с връзки с властта. И на 27 юли най-вероятно тези наши предсказания ще се сбъднат. Жалко, че до ден днешен шефът на инспектората по образование в Ловеч  Еленко Начев не е обелил и думичка за този конкурс, но ние лично ще го потърсим за коментар.

Интересно дали и Ангел Балев няма да се реши да напусне ОбС-Троян, за да се отдаде напълно на височайшата длъжност, която официално ще заема скоро и да даде път на младите в неговата местна коалиция… вече незнайно колко пъти общински съветник…

Коментари