Прегазиха 10-годишно дете в Ловеч


10-годишно дете е било прегазено от лек автомобил късно снощи около 22.00 ч. на улица „Осъмска“ в Ловеч. Момиченцето, заедно със своя приятелка са били от страната на река Осъм, когато са тръгнали да пресичат пътното платно.

В хотела била сватбата на сестрата на жертвата, пише БНР.

В момента, когато децата са тръгнали да пресичат, изведнъж от няколко метра към тях са тръгнали два автомобила, като е направен опит за отвличане, но няма официално потвърждение за тази версия

Единият автомобил е блъснал 10-годишното момиченце, което според свидетели е загинало на място, уточнява lovechtoday.com

След инцидента и настъпилата суматоха, на мястото са излезли близо 150-200 роми, които са празнували в хотела годинка и сватба. В настъпилия масов бой са били преобърнати два автомобила. Чули са се и множество изстрели.

В опит да разтърве биещите се е пострадал полицай, като съмненията са счупена челюст.

Друга версия гласи, че момиченцето е починало в линейката на път за ловешката болница.

Мястото остана отцепено през цялата нощ. Два леки автомобила, единият от които е ударил момиченцето, са обърнати по таван на метри от мястото на инцидента. Огледът и установяването на участниците и свидетелите продължава. Бяха задържани двама души, но все още няма официална информация дали сред тях е водачът на автомобила, блъснал детето.

 Само преди два дни две деца загинаха в Лесидрен след гонка на пътя.

Източник: standartnews.com

Коментари