ПП „Републиканци за България“ дадоха старт на предизборната кампания в област Ловеч


Ловешката структура на ПП „Републиканци за България“ днес представи кандидатите за народни представители и официално откри офиса си в Ловеч. „Предизборната кампания вече е в ход. Удоволствие е да се срещна с гражданите на Ловеч и областта и да обсъдим конкретни стъпки, мерки и цели за бъдещото устойчиво развитие не само на местно ниво, но и национално“.- заяви Надя Бонева , водач на листата за Ловешка област. Тя благодари на кандидатите за народни представители и цялата структура на #Републиканци в област Ловеч за доверието и изразената подкрепа. Надя Бонева е магистър по „Право“, експерт в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, работила е в Народното събрание от 1992 г. до момента на различни ръководни длъжности, съдебен заседател в Софийски районен съд.

“ Провеждаме много срещи с представители на различни организации и граждани. ПП “ Републикаци за България“ има ясна и точна управленска програма за бъдещето на страната и затова трябва да запознаваме с нейните акценти.“- сподели Виктор Таслаков, областният координатор и втори в листата кандидат- депутати.Виктор Таслаков е с магистратури по мениджмънт и културен туризъм ; специализации в областта на публичната администрация , човешки ресурси и европейски политики; заместник- областен управител на област Ловеч в периода 2003-2009.Бизнесмен и Председател на УС на „Спортен клуб по фехтовка.

В листата на „Републикаци за България“ за Ловешка област са още:

Красимира Пъдешка-Аманфо, магистър „Счетоводство и финансов контрол“; допълнителни обучения и практики в журналистиката, реклама, връзки с обществеността, дългогодишен журналист в телевизия „Оптиспринт“;

Силвия Ангелова – Магистър Индустриален мениджмънт. Технически сътрудник , Управител склад.

Галина Джамбазова – завършва магистратура „Мениджмънт и маркетинг“ в Университета за национално и световно стопанство. От 13 години работи в банковата сфера като регионален мениджър за област Ловеч.

Цветомир Пейков –бакалавър Туризъм.Опит в областта на търговия и административно обслужване.

Радко Радков -Магистър Международни Икономически Отношения.Опит в областта на търговия и транспорт.
Добри Якимов – Средно специално образование.По професия техник , в момента работи като животновъд.

Велина Генчева -Магистър инженерна логистика с опит в областта на supply chain,транспорт и логистика , корпоративни комуникации.

Мария Павлова – завършила ТУ – Габрово. Специализации в областта на човешките ресурси ,комуникации и връзки с обществеността, държавна власт административен мениджмънт
.

Вашите въпроси , идеи и предложения може да споделите с нас и на страница във фейсбук „Републиканци за България“ – Ловеч.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари