По случай откриването на LIDL-Троян: До 50% отстъпка на избрани продукти


Лидл България ще отвори най-новия си магазин в Троян, в 11.00 ч. на 11 април, неделя. Магазинът се намира на ул. „Академик Ангел Балевски“ №1, на мястото на бившия завод „Елма“ в града. Търговската зала е с площ от 1 100 кв.м, а паркингът предлага близо 120 паркоместа. С новия си обект компанията ще осигури 23 работни места.

Магазинът в Троян се отличава с нова и модерна визия, с широко вътрешно пространство за повече удобство при пазаруване и не на последно място – с висока енергийна ефективност. За намаляване на използваната енергия допринасят както използваните строителни материали, така и топлоизолацията и системата за управление на сградните инсталации, с която автоматично се регулират осветлението, климатичната, отоплителна и вентилационна система. Магазинът е изцяло оборудван и с енергоспестяващо LED осветление. Хладилната инсталация работи с безвреден за околната среда хладилен агент, а вентилационната инсталация използва отпадната топлина на отработения въздух за отопление и охлаждане на пресния въздух.

С откриването на новия магазин, гражданите и гостите на Троян ще могат да се възползват от богатия асортимент от стоки с оптимално съотношение качество-цена, както и на висококачествени продукти от български производители. С удобната локация, прецизно подбрания асортимент и прегледна стокова подредба, клиентите могат да пестят време и средства и да намират всичко необходимо за трапезата и домакинството на едно място.

За клиентите в деня на откриването компанията е предвидила различни подаръци и изненади, а специалните оферти в Троян ще продължат през целия месец април. Сред тях са и две акции, които могат да донесат на клиентите отстъпки от 50% на избрани продукти – пици и колбаси.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 106 магазина в 49 града и над 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Коментари