По повод първи май – денят на труда, предвид това, че ЕЛПРОМ ТРОЯН винаги е бил начело на манифестациите, като символ на трудолюбивия дух на троянци, потърсихме за коментар елпромци, които се завърнаха от изложението в Хановер


Завърна се делегацията на ЕЛРОМ ТРОЯН, като инж. Теодор Енев сподели, че на изложението в Хановер е направил множество срещи с колеги от бранша и е впечатлен от посещението си там. Според него единствени и сериозни  конкуренти на ЕЛПРОМ ТРОЯН са били и до сега остават  фирмите: Siemens, Marelli motors, AEG и др.

Според инж. Теодор Енев, който е ръководител на исторически най-голямото в България предприятие за електромотори ЕЛПРОМ ТРОЯН, реална конкуренция,  на продуктите произвеждани от ЕЛПРОМ ТРОЯН може да приеме, че има единствено и само в лицето на гореизброените чуждестранни дружества.  В България ЕЛПРОМ ТРОЯН  няма конкурент, по отношение на произвежданите габарити, нито по критерии качество, нито по критерии цена, нито в каквото и да било друго отношение. Нека да не забравяме, че именно ЕЛПРОМ ТРОЯН е меката на електромоторите в България и това е един от символите на град Троян и гордост на троянци и елпромци.

 ЕЛПРОМ ТРОЯН има сключени договори и присъства на международния пазар  с позиции  както в Европа, така и в близкия изток и Африка.

Коментари