Троянката Пламена Сиракова – бизнесдама на 2016 година


plamena-sirakova-s-nagradata

Пламена Сиракова е управител на „Викис Хидравликс“ ООД. Фирмата е основана през 1989,  от нейния баща, който е и единствен собственик. Основната дейност е  металообработване, като в последствие се специализира в производството на хидравлични цилиндри и системи, използвани основно в агротехниката, транспортно-подемни машини, строителна техника и повдигащи съоръжения.
Пламена има честта да управлява фабриката от три години. Нейната работа е свързана с намиране на пазари и материали за производството, както и непрекъснатата комуникация с клиента, с оглед на максимална удовлетвореност и съпорт. Основните пазари на фирмата са в централна Европа, Скандинавски държави и Прибалтика.
Новата производствена база е открита в началото на 2015. Към този момент във фабриката работят 60 човека.


На 18 март 2016 година в балната зала на хотел „Монтесито“ – София бяха обявени наградите за „Мисис дама на 2016 година“. Събитието беше организирано от Меги Савова, която държи правата върху конкурса. Нашата съгражданка, Пламена Сиракова, беше номинирана в категория „Собствен производствен бизнес“. Тя се е състезавала с над 200 претендентки от цялата страна. До финала са достигнали 8 бизнесдами, а Пламена е спечелила призовото второ място.

Честито за престижната награда на Пламена!

Видеоклип от събитието можете да видите ОТ ТАЗИ ВРЪЗКА във Facebook.

Коментари