Пиер Паоло Контарини на среща с кмета Михайлова


Ако една фирма спре да се развива, това означава, че вече е тръгнала надолу. Затова ние ще продължим да инвестираме в Троян“, сподели Пиер Паоло Контарини член на управителния съвет и до скорошен собственик на „Interpump Group” Италия.

Групата притежава 44 фирми в почти целия свят и прави около 1 милиард евро годишен оборот. „Радваме се, че Троян е част от нашия бизнес. Бях във фирмата. Видях, че продуктите са качествени, а хората, които работят там – усмихнати. Това за мен означава, че тя се развива добре. Това е така, защото Копа Хидросистем се управлява добре, а общинското ръководство подкрепя нашите идеи и изпълнява всички поети ангажименти“, сподели още при посещението си в Троян г-н Контарини. „Ще продължим да инвестираме в Троян“, каза италианският бизнесмен пред кмета Михайлова. Той сподели доброто си впечатление от работата с Община Троян „Вие сте общинското ръководство, което държи на думата си и изпълнява ангажиментите си пред инвеститорите. Това също е причина да продължим да инвестираме в Троян“.

Г-жа Михайлова сподели, че ръководството на Община Троян е удовлетворено от това, че „Копа Хидросистем“ ООД работи добре и устойчиво се развива в Троян. Тя увери г-н Контарини, че фирмата се ползва с доверието на троянци и е от предпочитаните работодатели. Обсъдени бяха бъдещите намерения за развитие в Троян.

 

Коментари